MENÜ

Beşiktaş ve Şenol Güneş hakkında çarpıcı sözler! 'İskelet kadro kuramadı'

Trabzonspor ve Adana Demirspor maçlarından eli boş dönen Şenol Güneş'in ekibinde, fırtına öncesi sessizlik yaşanıyor! 'Bu kez beraberlik bile yetmez. Ne yapıp edip Aboubakar liderliğinde üç puan alınarak takım düzlüğe çıkmalı. Konyaspor’dan ziyade teknik ekibin hamleleri direkt skora yansıyacak.' Yazarımız Orhan Yıldırım, kritik Konyaspor maçı öncesinde Beşiktaş'ın röntgenini çekerken rakiplerin, Kartal'ın yıldızını çözdüğününün altını çiziyor. İşte tüm detaylar...

Beşiktaş ve Şenol Güneş hakkında çarpıcı sözler! 'İskelet kadro kuramadı'

Beşiktaş, Süper Lig'de kritik Konyaspor maçına çıkmaya hazırlanıyor. Şenol Güneş'in ekibi, maçtan mutlak 3 puanla ayrılmayı hedeflerken düzlüğe çıkmayı arzuluyor. Yazarımız Orhan Yıldırım, Beşiktaş'a dair tüm merak edilen noktalara değindi. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

Siyah-Beyazlılar kampa girdi

Kartal, Konyaspor maçının hazırlıklarını dün yaptıkları antrenmanla tamamladı. Siyah-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma ve pas çalışmasıyla başladı. 5’e 2 pas uygulamalarıyla süren antrenman çift kale maçla sona erdi. Hazırlıklarını tamamlayan SiyahBeyazlı ekip, dün akşam saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan uçakla Konya’ya gitti ve kampa girdi.

Beşiktaş ve Şenol Güneş hakkında çarpıcı sözler İskelet kadro kuramadı

İkili rekabette 45. randevu

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Konyaspor ile 45. kez rakip olacak. Beşiktaş ile Konyaspor, lig tarihinde bugüne kadar 44 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Siyah-Beyazlılar 24, YeşilBeyazlılar ise 6 galibiyet elde etti. 14 müsabakada ise taraflar sahadan 1 puanla ayrıldı. Söz konusu mücadelelerde Kartal 82 gol atarken, kalesinde ise 43 gole engel olamadı. İki takım arasında geçen sezonun son haftasında Dolmabahçe’de oynanan maçta taraflar sahadan 3-3’lük beraberlik ile ayrılmıştı.

Haberin Devamı

Konyaspor’da 3 eksik var

Ligde bu akşam Beşiktaş’ı ağırlayacak olan Konyaspor’da 3 eksik var... Yeşil-Beyazlılar’da sakatlıkları devam eden orta saha Bruno Paz ile forvet oyuncuları Sokol Cikalleshi ve Muhammet Demir Beşiktaş’a karşı forma giyemeyecek.

Beşiktaş ve Şenol Güneş hakkında çarpıcı sözler İskelet kadro kuramadı

'Savunma ve orta alanın sinir uçlarıyla oynadı'

Lig ve Avrupa’da futbol ve skor olarak beklentilere karşılık veremeyen Kartal, Konya’da kritik maça çıkıyor. Trabzon ve Adana’dan eli boş dönen Güneş’in ekibinde fırtına öncesi sessizlik yaşanıyor! Bu maçın baş aktörü Şenol Güneş olacak. Nerede ise her maça farklı kadro ve sistem yapısı ile çıkan tecrübeli hoca, iskelet kadro kuramadı. Yanlış 11 ve hamleler yaptı. Büyük umutlarla alınan; Rebic, Onana, Amartey gibi isimlerin yüzüne bakmadı. Necip’ten stoper, Onur’dan sol bek, Ghezzal’dan on numara yaratmaya kalktı. Özellikle savunma ve orta alanın sinir uçları ile oynadı. Bunlara bir de Gedson, ardından Mert sakatlığı eklendi. Bu kez beraberlik bile yetmez. Ne yapıp edip üç puan alınarak takım düzlüğe çıkmalı. Rakip Konyaspor’dan ziyade teknik ekibin tercih ve hamleleri direkt skora yansıyacak.

Haberin Devamı

Beşiktaş ve Şenol Güneş hakkında çarpıcı sözler İskelet kadro kuramadı

Rakipler, onu çözdü...

Kartal’ın en önemli gol silahı olan Vincent Aboubakar, artık rahat değil. İkili markaj ile oyundan düşüyor. Topsuz alanda yok. Top ile etkili, bitirici. Pas trafiği kesilince de sinirleniyor. Rakipler bunu çözdüler. Aboubakar’ın yakınında oynayan; Cenk, Muleka, Ghezzal ve merkez orta sahadan gelen isimlerin, ceza alanı içi ve çevresinde çoğalması ile bu handikap ortadan kalkabilir. Elbette duran topların kulesi: Colley...

Futbolun dünü yok

Chamberlain’in geçmiş kariyeri ortada. Ancak Dele Alli ve Alex’te yaşandığı gibi futbolun dünü yok. Oyuncu iyi niyetle katkı vermeye çalışıyor. Ancak aldığı süre içinde henüz farklılık yaratmadı. Gedson’un yokluğunda o yükü kaldırmaktan çok uzaktı. Sakatlar, formsuzluk gibi faktörler ya da başka bahanelere bu akşam yer yok. Kartal, pimi çekilmiş patlamaya hazır bomba gibi. Eğer kendi kendini imha etmez ise ki son iki deplasmanda bunu yaptı. Kendi kendini yaktı. İstediğini alıp döner.

Haberin Devamı

Beşiktaş ve Şenol Güneş hakkında çarpıcı sözler İskelet kadro kuramadı

YORUM YAZ