MENÜ

Beşiktaş ve Fenerbahçe derken, Berghuis'in yeni takımı!

Bir süredir ismi Beşiktaş ve Fenerbahçe ile anılan Steven Berghuis'in yeni takımı belli oluyor. Ajax'la yollarını kesin olarak ayırması beklenen oyuncuyla ilgili Ryan Babel'in paylaşımları dikkat çekmişti...

Beşiktaş ve Fenerbahçe derken, Berghuis'in yeni takımı!

Hollanda Eredivisie ekiplerinden Ajax'ta forma giyen ve ismi Trendyol Süper Lig ekibi Beşiktaş ile anılan Steven Berghuis için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Süper Lig’de bir dönem Beşiktaş ve Galatasaray formaları giyen Ryan Babel, Türk taraftarları heyecanlandıracak bir paylaşım yaptı. Hollandalı futbolcu, ülkesinin milli takımında birlikte forma giydiği Steven Berghuis’le birlikte yer aldıkları bir fotoğrafa iliştirdiği Hollanda'dan Türkiye'ye uçan uçak emojilerini Twitter'dan paylaştı.

Beşiktaş ve Fenerbahçe derken, Berghuisin yeni takımı

Ajax’ın efsane isimlerinden Dusan Tadic’in Fenerbahçe’ye transfer olmasının ardından takım arkadaşı Steven Berghuis, ülkesinin basınına verdiği röportajda Tadic’in yokluğunu hissettiklerini vurgulayarak kadro kalitesinin azaldığının altını çizmişti. Hollandalı futbolcunun bu röportajı, takım arkadaşı Tadic gibi kadro kalitesini sebep göstererek takımdan ayrılabileceği şeklinde yorumlanmıştı.

Haberin Devamı

Steven Berghuis’in Hollanda’daki demecinin ardından Türkiye’deki Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaraylı futbolseverler, sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla 31 yaşındaki futbolcuyu kulüplerine davet etmişlerdi.

Beşiktaş ve Fenerbahçe derken, Berghuisin yeni takımı

Voetbal Primeur'da yer alan habere göre Belçika ekibi Antwerp, yıldız oyuncuyu kadrosuna kazandırmak için girişimlerini sıklaştırdı.

Haberde tarafların büyük ölçüde anlaşmaya vardığı aktarılırken, kısa süre içerisinde transferin netleşmesinin beklendiği yazıldı.

Beşiktaş ve Fenerbahçe derken, Berghuisin yeni takımı

STEVEN BERGHUIS KİMDİR?

Steven Berghuis 19 Aralık 1991, Hollanda millî futbol takımında ve Ajax'ta kanat pozisyonunda görev yapan Hollandalı millî futbolcudur. 182 cm boyunda ve 75 kilo olan Steven Berghuis, sol ayağını kullanmaktadır.

2021/22 sezonunun başında Feyenoord'dan Ajax'a transfer olan 31 yaşındaki orta saha oyuncusu, kırmızı beyazlı forma ile çıktığı 88 karşılaşmada 23 gol ve 25 asistlik performans sergilemişti.

Beşiktaş ve Fenerbahçe derken, Berghuisin yeni takımı

YORUM YAZ