Beşiktaş Türkiye Kupası'nı kazanan Serdar Topraktepe tarihe geçti!

Beşiktaş’ın hocası Serdar Topraktepe, kupa finalinin ardından tarihe geçti. Genç teknik adam, Sergen Yalçın ve Tayfur Havutçu’nun ardından hem oyuncu hem de hoca olarak kupa zaferine ulaşan 3. isim oldu

Beşiktaş Türkiye Kupası'nı kazanan Serdar Topraktepe tarihe geçti!

Siyah-Beyazlı kulüpte teknik sorumlu Serdar Topraktepe, Trabzonspor maçı öncesinde yaptığı konuşmada işin artık tamamen oyunculara kaldığını belirtmişti. Topraktepe, “Bu saatten sonra iş artık oyuncularımızda. Her şeye hazırlandık. Semih’in ufak tefek sıkıntıları var ama kadromuzda. Rashica da Hatay maçında sakatlandı, 5 gün idmana çıkmadı, dün antrenmana çıktı. O da kulübede. İkisi de belki ilerleyen dakikalarda, ihtiyacımız olursa oyuna girecekler” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Daha önce 2 kez...

Topraktepe için ayrıca kazanılacak zafer, tarihe geçmek anlamına geliyordu. Kara Kartal’da daha önce Sergen Yalçın ve Tayfur Havutçu, kulüpte hem hoca hem de teknik adam olarak, Türkiye Kupası’nda mutlu sona ulaşmıştı. Bu doğrultuda Topraktepe de tarihe geçerek, bu başarıyı elde eden 3. hoca olarak adını kulüp tarihine yazdırdı.

Beşiktaş Türkiye Kupasını kazanan Serdar Topraktepe tarihe geçti

'Gurur duydum'

Topraktepe, zaferin ardından şunları söyledi: “Kupa tek maç, tek maçlar zor oluyor. Futbolcularımla gurur duydum. Ne istediysek maç içerisinde yaptılar. Mağlup duruma düşmemize rağmen istediğimiz her şeyi yaptılar. Ben Beşiktaş’ın her bölümünde çalıştım. Biz Beşiktaş’ın her zaman içindeyiz. Ben her zaman Beşiktaş’ın içinde olmak için elimden geleni yapacağım” dedi.

Haberin Devamı

Beşiktaş Türkiye Kupasını kazanan Serdar Topraktepe tarihe geçti

YORUM YAZ