MENÜ

Beşiktaş transferi bitirdi! İşte Amir Hadziahmetovic'in bonservisi ve maaşı...

Beşiktaş, Bosna Hersekli orta saha için Konyaspor’la anlaşma sağladı. Yeşil-Beyazlılar’la son pürüzleri çözmeye çalışan yönetim, saatler içinde Amir’i resmen duyurmayı amaçlıyor. Kara Kartal, Amir Hadziahmetovic’le 4,5 yıllık sözleşme imzalayacak. 25 yaşındaki oyuncunun yeni takımında kazanacağı maaş da belli oldu. Siyah-Beyazlılar, Amir’i cumartesi günkü Sivasspor maçına yetiştirmeyi planlıyor.

Beşiktaş transferi bitirdi! İşte Amir Hadziahmetovic'in bonservisi ve maaşı...

Konyaspor’la bonservis konusunda anlaşan ve son pürüzleri gidermeye çalışan Beşiktaş, Amir Hadziahmetovic transferini gün içinde açıklamayı planlıyor. Bu süreçte Beşiktaş’a gidebilmek için her türlü fedakarlığı yapan başarılı futbolcunun, Konyaspor’daki alacaklarını bırakmayı da kabul ettiği ifade edildi. İşte Beşiktaş'taki son dakika gelişmeleri ve Boşnak orta sahanın transferinin detayları...

Haberin Devamı

ŞENOL GÜNEŞ'İN HEDEFİ TUTMADI

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Beşiktaş, dün Fatih Karagümrük’e konuk oldu. Siyah Beyazlılar'da teknik direktör Şenol Güneş, son oynadıkları Alanyaspor maçının kadrosuna göre Karagümrük karşısında sahaya sürdüğü 11’de 2 değişikliğe gitti. Tecrübeli teknik adam, Salih Uçan ve Jackson Muleka yerine Valentin Rosier ve Nathan Redmond’u sahaya sürdü.

YARIŞTA YARA

Dün akşam Fatih Karagümrük müsabakasına 5’te 5’le çıkan Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş’in, seriyi devam ettirme planı tutmadı. Kartal, Cenk Tosun’la öne geçse de Magomed Ozdoev’in sayısına engel olamadı. Değişiklikler de maça etki etmeyince Kartal, 2 puanı bıraktı.Hem takımın serisi bozuldu hem de Kartal, zirve yarışında yara aldı.

Haberin Devamı

İNGİLTERE'DEN TALİP ÇIKTI

Premier Lig ekibi Wolves’la sözleşmesinin bitmesi sonrasında büyük bir operasyonla Kara Kartal’a kazandırılan Romain Saiss, Beşiktaş’ta önemli bir çıkışa imza atmıştı. Kısa sürede takıma adapte olan 32 yaşındaki sol stoper, Siyah-Beyazlılar’la yakaladığı istikrar sonrasında Fas milli takımıyla Dünya Kupası’nda boy göstermişti. Katar’daki organizasyonda da yıldızını parlatmayı başaran Saiss, transfer döneminin de gözdeleri arasına girmişti. Avrupa’da transfer döneminin bitimine az bir süre kala beklenen teklif Nottingham Forest’ten geldi.

Beşiktaş transferi bitirdi İşte Amir Hadziahmetovicin bonservisi ve maaşı...

Romain Saiss'in Karagümrük maçına yedek kulübesinde başlaması herkesi şaşırttı.

TEKLİF ORTAYA ÇIKTI

Ada ekibi, Saiss için Beşiktaş’a 3 milyon Euro önerdi. Başarılı oyuncu, kulüp yetkilileriyle görüşüp, “Onayınız varsa gidebilirim” dedi. Yönetim ise bu teklifi düşük bulup geri çevirdi. Teknik direktör Şenol Güneş, yaşanan bu süreç sebebiyle Saiss’i dünkü Karagümrük maçına yedek kulübesinde başlattı. Başarılı oyuncu, ikinci yarıda Nathan Redmon’ın yerine maça dahil oldu.

GEDSON, SİVASSPOR MAÇINDA YOK

Kartal’ın genç oyuncusu Gedson Fernandes, dün akşamki Karagümrük karşılaşmasına ceza sınırında çıktı. 90 dakika sahada kalan Gedson, maçı kart görmeden tamamladı ancak son düdük sonrasında hakem Ali Şansalan’la girdiği diyalog ve hareketleri sebebiyle sarı kart gördü. Gedson, cumartesi günü Sivasspor maçında forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

CENK TOSUN'UN 9. GOLÜ

Teknik direktörlük koltuğuna Şenol Güneş’in gelmesiyle ilk 11’e geçiş yapan Cenk Tosun, şovuna dün akşam da devam etti. Yıldız forvet, mücadelenin 33. dakikasında attığı golle takımını öne geçirdi. Kara Kartal’da çıktığı son 9 lig mücadelesinde rakip fileleri 8 kez sarsıp 1 kez de asist yaparak toplamda 9 gole katkı yapan Cenk Tosun’un dün akşam bir de topu direkten döndü. Son 5 maçta 5 gole ulaşan Cenk, bu kez takımına zaferi getiren isim olamadı.

5 MAÇLIK SERİ SONA ERDİ

Maçta ikinci yarıda Vincent Aboubakar’ın yerini Jackson Muleka’ya bırakması sonrasında hücum hattındaki ağırlığı daha fazla artan Cenk, fazla pozisyona giremedi. Muleka’nın da A Milli futbolcuya yardım konusunda etkisiz kalması sonrasında Beşiktaş, Karagümrük’ün Magomed Ozdoev’le bulduğu gole karşılık veremedi ve takımın 5 maçlık kazanma serisi sona erdi. Başarılı oyuncu, karşılaşmanın ardından büyük üzüntü yaşadı.

Haberin Devamı

DELE ALLI ETKİSİZ KALDI

Alanyaspor mücadelesinde hücum hattında sorumluluk alıp başarılı bir görüntü ortaya koyan Dele Alli, dün Karagümrük karşısında beklenen performansı sergileyemedi. 90 dakika sahada kalan İngiliz yıldız, hücum organizasyonlarında zaman zaman koordinasyon sorunu yaşamasıyla dikkat çekti.

AMIR HADZIAHMETOVIC İÇİN SICAK SAATLER

Teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda kadrosunu yeni bir orta saha oyuncusuyla güçlendirmek için çalışmalara başlayan Kara Kartal, Amir Hadziahmetovic’i gözüne kestirmişti. 25 yaşındaki futbolcu için Konyaspor’la temaslara başlayan ve ilk olarak 2.5 milyon Euro öneren yönetim, son temaslarda bu rakamı, 1 milyon Euro’su bonuslu olmak üzere 4 milyon Euro seviyesine çıkardı. Galatasaray, Başakşehir ve Burnley’in de ilgilendiği oyuncu için Yeşil-Beyazlılar’la kıyasıya bir rekabete giren idareciler, finalde 3.2 milyon Euro direkt ücrete Konya’yla anlaşma sağladı. Siyah Beyazlılar’ın, son pürüzleri gidermesinin ardından transferi saatler içinde resmen açıklaması bekleniyor.

Haberin Devamı

ALACAKLARINI BIRAKTI

Beşiktaş’ın Amir’le yaptığı anlaşmanın da detayları belli oldu. Kara Kartal, Konyaspor’la imzaları atması sonrasında 25 yaşındaki futbolcuya seneliği 1.1 milyon Euro’dan 4,5 yıllık anlaşma imzalatacak. Bu süreçte Beşiktaş’a gidebilmek için her türlü fedakarlığı yapan başarılı futbolcunun, Konyaspor’daki alacaklarını bırakmayı da kabul ettiği ifade edildi. Transfer durumu sebebiyle Konyaspor’un son 2 karşılaşmasında görev yapmayan Amir Hadziahmetovic’in, cumartesi günü Sivasspor’la oynanacak karşılaşmanın kadrosuna yetiştirilmesi amaçlanıyor.

Konyaspor formasıyla bu sezon 23 maça çıkan Amir, 6 gol ve 4 asistle oynadı.

KONYASPOR'DA 8 SEZON...

Konyaspor formasıyla bu sezon 23 maça çıkan Amir, 6 gol ve 4 asistlik görüntü ortaya koymuştu. 2015 yılından beri Konyaspor’da görev yapan Bosna Hersekli futbolcu, 8 sezonda 200 karşılaşmaya çıkmış ve Yeşil-Beyazlı formayla rakip fileleri 18 kez sarsmayı başarmıştı.

Gökmen Özcan

Dele Alli'nin Everton'a Attığı Goller

YORUM YAZ