MENÜ

Beşiktaş, transferdeki gözdesi için Sosa'yı devreye sokacak! Bu hafta netleşecek

Beşiktaş, uzun süredir görüşmelerde bulunduğu yıldız oyuncunun transferinde sonuç haftasına girdi. Transferdeki gözdesi için Sosa’yı da araya sokarak tüm şartları zorlayan Siyah-Beyazlılar, Fiorentina'nın da teklif yapmasıyla kafası karışan isim için son bir adım daha atacak. Beşiktaş'ın bu hafta içerisinde konuyu netleştirmesi bekleniyor. İşte tüm detaylar...

Beşiktaş, transferdeki gözdesi için Sosa'yı devreye sokacak! Bu hafta netleşecek

Beşiktaş, uzun süredir görüşmelerde bulunduğu yıldız oyuncunun transferinde sonuç haftasına girdi. Oyuncu için Sosa’yı da araya sokarak tüm şartları zorlayan Siyah-Beyazlılar, Fiorentina'nın da teklif yapmasıyla kafası karışan isim için son bir adım daha atacak. Beşiktaş'ın bu hafta içerisinde konuyu netleştirmesi bekleniyor. Beşiktaş'ın bu transfer hamlesinin dışında, iki yıldız için de yoğun bir çabası var. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

7 milyon Euro'luk pazarlık...

Futbolcu yağmuruna tutulan Kartal, Ukraynalı orta saha oyuncuyu beklemeye aldı. Marsilya’nın yeni sözleşme uzattığı yıldız futbolcu, Pereyra’ya alternatif olarak elde tutuluyor. Tecrübeli oyuncunun kiralık olarak takımdan ayrılması gündemde. Beşiktaş, Malinovskyi’yi kiralama+satın alma şeklinde Marsilya’yla görüşmelerini sürdürüyor. Oyuncu Beşiktaş’a gelmeye sıcak bakıyor. İlk etapta 1.5 milyon Euro kiralama 7 milyon Euro satın alma üzerine pazarlık devam ediyor.

Beşiktaş, transferdeki gözdesi için Sosayı devreye sokacak Bu hafta netleşecek

Beşiktaş, Arsenal'ı ikna edecek

Transferde geç kaldığı için taraftarın tepkisini çeken Beşiktaş yönetimi yeni haftada bombaları arka arkaya patlatmaya hazırlanıyor. Arsenal’den Nicolas Pepe’nin takıma kazandırılması için de çalışmalar devam ediyor. Kartal, Pepe’nin fesih yapmasını bekliyor. Oyuncuyu ikna etmek üzere olan yönetimin hafta içerisindeki ana gündem maddelerinden biri de Pepe olacak.

Haberin Devamı

Beşiktaş, transferdeki gözdesi için Sosayı devreye sokacak Bu hafta netleşecek

Sosa devreye girecek

Udinese’den ayrılan ve uzun süredir Beşiktaş’ın kadrosuna katabilmek adına mücadele verdiği Pereyra transferinde sıcak saatler yaşanıyor. Orta saha oyuncusuna en önemli teklif Beşiktaş’tan geldi. Siyah-Beyazlılar, sezon başı net 2.5 milyon Euro’luk 2 yıllık maaş teklifinde bulundu. Ancak Arjantinli, Türkiye seçeneğine bir türlü ikna olmadı. Yarışa Fiorentina ve Genoa da Arjantinli için dahil olan diğer takımlar. İlk tercihi İtalya olan Pereyra’ya gelen öneriler ise Beşiktaş’ın altında. Bonservisi elinde olan yıldız oyuncuyla Sosa da görüşerek vatandaşını ikna etmeye çalışmıştı. Tüm yolları deneyen Kartal’ın transferi bu hafta içerisinde kesinleştirmesi bekleniyor. Pereyra’nın menajeriyle son kez görüşecek olan yönetim, bonuslar içeren yeni bir kontrat önerip kesin yanıt isteyecek.

Beşiktaş, transferdeki gözdesi için Sosayı devreye sokacak Bu hafta netleşecek

Güneş onu bekliyor

Geçen sezon Udinese formasıyla 36 maça çıkan Roberto Pereyra, 5 gol atarken, 9 kez de asist yaptı. Skorer kimliğiyle de ön plana çıkan Tangocu orta saha oyuncusunun transferini en çok da teknik direktör Şenol Güneş istiyor.

 Orhan Yıldırım / FANATİK ÖZEL

Beşiktaş, transferdeki gözdesi için Sosayı devreye sokacak Bu hafta netleşecek

YORUM YAZ