MENÜ

Beşiktaş transferde pimi çekti! Bombalar patlıyor

Stopere Afrikalı olmayan takviye arayan Beşiktaş, gündemine Trabzonspor’un eski yıldızını alırken aynı zamanda Süper Lig'in eski yıldızını da transfer etmek için çalışmalarına başladı. İşte Beşiktaş'ın transfer harekatına dair tüm detaylar...

Beşiktaş transferde pimi çekti! Bombalar patlıyor

Stopere Afrikalı olmayan takviye ararken gündemine Trabzonspor’un eski yıldızını alan Beşiktaş’ta transfere Şenol Güneş’in de onay vermesinin ardından görüşmeler hızlandı. Yönetim, deneyimli savunmacının menajerlerini İstanbul’a davet etti. Ayrıca Süper Lig'in eski yıldızı ve Serie A devinde oynayan futbolcuların transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Vargas'ta işlem tamam

Daha önce de gündeme gelen Matias Vargas için yeniden masaya oturan SiyahBeyazlılar, bu kez işi bitmeye oldukça yaklaştı. Teknik direktör Şenol Güneş’in de transferini çok istediği Arjantinli kanat oyuncusuyla yapılan görüşmelerde her konuda anlaşmaya varıldı. Bir önceki sezon Adana Demirspor’da forma giyen ve son olarak Çin’de top koşturan futbolcunun Beşiktaş forması giymeyi istediği öğrenilirken, Siyah-Beyazlılar’ın Arjantinli oyuncuyu 1.3 milyon Euro bandında bir maaşla ikna ettiği kaydedildi.

Beşiktaş transferde pimi çekti Bombalar patlıyor

Kartal olma ihtimali yüksek

Sağ kanat, sol kanat ve 10 numara pozisyonlarında oynayabilen 26 yaşındaki futbolcu, 2021-22 sezonunda Adana Demirspor’da kiralık olarak forma giydi. Shangai Port’tan ayrılık şartları görüşülen Vargas’ın kısa sürde Kartal’a katılması yüksek ihtimal.

Haberin Devamı

Mattia, İtalya dışına çıkmadı

Avrupa medyasından Sport Mediaset, Siyah-Beyazlı ekibin, İtalyan devi Milan'ın kadrosunda düşünmediği Mattia Caldara ile ilgilendiğini iddia etti. Geride bıraktığımız sezonu Spezia'da kiralık olarak geçiren İtalyan stoper, kariyerinde Çizme dışına çıkmadı. Milan ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki futbolcunun geleceği önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Beşiktaş transferde pimi çekti Bombalar patlıyor

57 milyon Euro ödendi!

Güncel piyasa değeri 2 milyon Euro olan Caldara için Milan 2018 yılında tam 37 milyon 740 bin Euro bonservis ödedi. Ezeli rakip Juventus'tan bonservisi alınan tecrübeli savunmacı, Kırmızı-Siyahlılar'da pek bekleneni veremedi. Caldara için kariyeri boyunca ise 57 milyon 640 bin Euro verildi.

Vitor Hugo, Beşiktaş'a sıcak bakıyor

Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş’a geçtiğimiz günlerde sürpriz bir öneri gelmişti. Siyah-Beyazlılar’da Trabzonspor’un eski stoperi gündeme girmişti. Teknik direktör Şenol Güneş’in de onay vermesiyle beraber transferde görüşmeler hız kazandı. Bordo-Mavili takımdan ayrıldıktan sonra ülkesine dönen, ancak yeniden Avrupa’da ter dökmek isteyen deneyimli stoperin Beşiktaş seçeneğine sıcak baktığı ifade edildi.

Beşiktaş transferde pimi çekti Bombalar patlıyor

Menajeri İstanbul'a davet edildi

Kurulan temasların olumlu seyretmesinin ardından Kartal, oyuncunun menajerlerini İstanbul’a davet etti. Yüzyüze yapılacak olan toplantının ardından transferin netleşmesi bekleniyor. Torino’da oynadığı dönemde de fazlasıyla gündemde olan oyuncu, eski flörtü olan Beşiktaş’ta forma giymeyi çok istiyor. Hugo için Trabzonspor da yeniden istekli, ancak Brezilyalı stoperin aklında yeni bir meydan okumanın içerisinde yer almak daha ağır basıyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş transferde pimi çekti Bombalar patlıyor

 

YORUM YAZ