MENÜ

Beşiktaş transferde gaza bastı! Borini pazarlığı kızıştı, Chelsea'ye teklif sunuldu

Beşiktaş'la Fatih Karagümrük arasında Fabio Borini pazarlığı kızıştı. Kartal’ın takas önerisine karşı, Gümrük’ten sürpriz bir talep geldi. Transfer çalışmalarına hız veren Siyah Beyazlılar'ın ayrıca 18 yaşındaki Brezilyalı orta saha için Chelsea'ye teklif sunduğu belirtildi.

Beşiktaş transferde gaza bastı! Borini pazarlığı kızıştı, Chelsea'ye teklif sunuldu

Beşiktaş'ın İtalyan kanat oyuncusu Fabio Borini için Fatih Karagümrük’e yaptığı Jackson Muleka’yı takasta kullanma teklifine yanıt geldi. İstanbul temsilcisinin talebi sonrası pazarlıklar yoğun şekilde devam ediyor. Kara Kartal'ın ayrıca 18 yaşındaki Brezilyalı orta saha için Chelsea'ye teklif sunduğu belirtildi. İşte Beşiktaş'taki son dakika gelişmeleri...

Haberin Devamı

ONUR BULUT İÇİN DEMEÇ SAVAŞLARI

Beşiktaş, Kayserispor’dan Onur Bulut’u kadrosuna kattığını resmen açıklamıştı. A Milli sağ bekin lisansını da çıkaran Siyah Beyazlılar’a Kayseri’den bu transferle ilgili itiraz geldi. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan İç Anadolu kulübünün basın sözcüsü Samet Koç, “Kulüp yönetimi olarak rakibimiz Beşiktaş yönetimine en üst düzeyde tepkimizi dile getiriyoruz. Depremin ilk günlerinde Kayseri halkının ne denli endişe içinde olduğunu, komşu illerimizde nasıl bir can pazarının yaşandığına hepimiz şahitlik ettik. Böyle bir sıkıntının içinde futbolcumuz Onur Bulut’a imza attırarak cevabını taraftarlarımız yeri gelince verecektir. Ancak bir geçmiş olsun dileği bile iletmeyen Beşiktaş yöneticilerinin hem nezaketten uzak hem de hukuk tanımayan bu davranışlarına karşı hukuki mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğimizi bilmenizi isterim” dedi.

Haberin Devamı

Beşiktaş, Onur Bulut’la 2 hafta önce 3,5 yıllık sözleşme imzalamıştı.

'YÜZDE 1'İNİ YAPSANIZ'

Koç’un bu açıklamalarına Beşiktaş’tan sert yanıt geldi. Yönetim Kurulu üyesi Bilgihan Cenk Sürmen, Koç’un açıklamalarını sosyal medya hesabından alıntılayıp, “Kendi camianıza şirin gözükmek için Beşiktaş hakkında konuşmak sana büyük gelir. Sahte evrak, sahte imza ile Kayseri şehrini temsil etmek size yakışmıyor. Aklınızı, bir futbolcunun hakkını nasıl çalarız yerine, keşke depremzedelere nasıl bir parça daha faydalı olabiliriz diye kullansanız... Aklınız yoksa iftira attığınız, depremin ilk saatlerinden beri tüm gücü ve camiası ile sahada olan çadırkentler kuran, sıcak yemek dağıtan, 1 uçak, 200’den fazla tır gönderen ve daha yolun başındayız diyen Beşiktaş’ı örnek alıp yüzde birini yapsanız...” ifadelerini kullandı.

JOSEF: KULÜP VE TARAFTARLAR İÇİN ADİL OLMAYACAKTI

Uzak Doğu ekibi Beijing Guoan’la anlaşma sağlamasının ardından Siyah Beyazlılar’daki sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Josef de Souza, ailesiyle beraber Çin’in yolunu tuttu. Deneyimli ön libero, yeni macerası öncesinde açıklamalarda bulundu. Josef, “Kontratımı uzatmak için konuştuk ama eski Josef gibi hissetmiyorum. Bu kulüp ve taraftarlar için adil olmayacaktı. Benden çok fazla şey beklediklerini biliyorum. Son zamanlarda performansım biraz düştü. Yolları ayırma kararı aldık. Beşiktaş’ı, Ceyhun Kazancı’yı, başkanımızı çok seviyorum. Beşiktaş taraftarının Çin’de de yanımda olacağını biliyorum. Beşiktaş taraftarını her zaman çok seveceğim. Daha önce hiç bir takımda böyle bir şey hissetmedim. Bana büyük bir oyuncu ve önemli bir insan gibi hissettirdiniz. Beşiktaş’ı desteklemeye her zaman devam edeceğim” dedi.

Haberin Devamı

Josef de Souza, Beşiktaş macerası sonrası Çin Ligi ekibi Beijing Guoan’la 2 yıllık anlaşmaya vardı.

COLLEY: BİR ANDA HER ŞEY DURDU

Beşiktaş’ın Sampdoria’dan 2.3 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığı Omar Colley, ülkesi Gambiya’nın basınına transferiyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Türkiye’deki deprem felaketi nedeniyle transfer heyecanını yaşayamadığını söyleyen 30 yaşındaki stoper, “Türkiye’ye geldiğimde taraftarın karşısına çıkmak için sabırsızlanıyordum, ancak deprem felaketi nedeniyle bir anda her şey durdu. Türkiye halkının üzüntüsünü paylaşıyorum. Umarım futbol, insanların üzüntüsünü biraz da olsa unutturur” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

SANTOS İÇİN CHELSEA'YE TEKLİF

Premier Lig ekibi Chelsea’nin Brezilya temsilcisi Vasco da Gama’dan 6 Ocak’ta 12.5 milyon Euro’ya kadrosuna kattığı Andrey Santos çalışma izni alamadı. Futbolcunun forma giyebilmesi için 2023-2024 sezonu başlamasını beklemesi gerekiyor. İngiliz basınında çıkan haberlere göre Beşiktaş Yönetimi’nin, 18 yaşındaki orta saha oyuncusu için Chelsea’ye kiralama teklifi yaptığı belirtiliyor.

KARAGÜMRÜK'TEN YANIT GELDİ

Spor Toto Süper Lig’de ara transfer döneminin 5 Mart’a kadar uzaması sonrasında Siyah-Beyazlılar, Fabio Borini’yi tekrar gündemini almıştı. Bonservis ücreti üzerinden yapılan pazarlıklardan sonuç çıkmayınca, sezon başında Belçika ekibi Standart Liege’den 3,5 milyon Euro’ya alınan Jackson Muleka’yı takasta öneren Kara Kartal’a, Karagümrük’ten yanıt geldi.

Haberin Devamı

Beşiktaş transferde gaza bastı Borini pazarlığı kızıştı, Chelseaye teklif sunuldu

MULEKA + 3 MİLYON EURO

İstanbul temsilcisinin, kulüple sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan İtalyan kanat oyuncusu için Muleka artı 3 milyon Euro talep ettiği kaydedildi. Beşiktaşlı idarecilerin ise bu talebi reddettiği, ancak pazarlıkların devam ettiği belirtildi. Bu miktarı yarı yarıya düşürmek için girişimde bulunan Beşiktaş, ek olarak karşılığında Kevin N’Koudou’yu vermeye hazır.

Karagümrük’te önemli bir çıkışa imza atan Borini, kariyerinde daha önce; Chelsea, Parma, Roma, Liverpool, Sunderland, Milan ve Hellas Verona’da forma giydi.

FORMA GİYMEYE HAZIR

Fenerbahçe’nin de takibinde bulunan Fabio Borini, Karagümrük’le sezon sonunda bitecek olan kontratını uzatmak istemiyor. Bundan dolayı Karagümrük, oyuncusunu en yüksek bedelle satıp gelir elde etmeyi amaçlıyor. 21 maçta 14 gol ve 8 asistle oynayan Borini’nin ise kulüplerin anlaşması halinde Siyah-Beyazlı formayı giymeye hazır olduğu belirtildi.

Orhan Yıldırım / FANATİK ÖZEL

Dele Alli'nin Everton'a Attığı Goller

YORUM YAZ