Beşiktaş transferde bombayı patlatıyor! On numarada geri sayım...

Transfer çalışmalarını sürdüren Siyah-beyazlıların hedefinde on numara var. Ancak Kara Kartal, sezon biter bitmez vakit kaybetmeden bu bölgedeki açığı kapatmak istiyor. Bu anlamda ise listede iki isim var…

Beşiktaş transferde bombayı patlatıyor! On numarada geri sayım...

Yeni sezonun transferlerini vakit kaybetmeden açıklamaya hazırlanan Kara Kartal, on numara için geri sayıma geçti.

Haberin Devamı

7 FUTBOLCU YOL AYRIMINDA

Beşiktaş’ta iç transferde de hareketlilik sürüyor. Kara Kartal, gidecek oyuncuları yavaş yavaş belirledi. Buna göre Rachid Ghezzal, Joe Worrall, Valentin Rosier, Jean Onana, Ajdin Hasic, Javi Montero ve Badra Cisse ile yolların ayrılması planlanıyor. Böylece yabancı kontenjanının rahatlatılıp, yeni isimlere yer açılması bekleniyor. Ayrıca sezon sonunda kontratı bitecek olan 17 futbolcuyla da masaya oturulacak ve gelecekleri konusunda karar verilecek.

BEŞİKTAŞ'TA SERGEN YALÇIN GELİŞMESİ

İTALYA’DAN FLAŞ İDDİA

Siyah-Beyazlılar’da sezon sonunda Rachid Ghezzal ile yolların ayrılması planlanıyor. Bu doğrultuda sağ kanat için tecrübeli ve yıldız bir isim alınması hedefleniyor. İtalyan basınında yer alan haberlere göre ise Kara Kartal, Federico Bernardeschi’yi kadrosuna katmak istiyor. ABD Ligi ekiplerinden Toronto forması giyen 30 yaşındaki oyuncu daha önce de gündeme geldi. Beşiktaş Yönetimi’nin, sezon sonunda yeni bir görüşme yapması bekleniyor.

Haberin Devamı

ONUR BULUT’A ÇİFTE TALİP

Kara Kartal’da bir türlü beklenen performansı veremeyen Onur Bulut da büyük bir aksilik olmazsa sezon sonunda takımdan ayrılacak. 30 yaşındaki sağ bek için Süper Lig’e yükselen Eyüpspor ve Göztepe devreye girmiş durumda. Beşiktaş Yönetimi ise Onur için gelecek bütün teklifleri değerlendirecek. 30 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi ise normal şartlar altında 2026 yılında sona eriyor.

ON NUMARADA GERİ SAYIM

Daha önce birçok defa gündeme gelen, İtalya Serie A ekiplerinden Inter’in formasını giyen Davy Klaassen ile görüşme yapılmıştı. Devre arasında kurulan temaslarda orta yol bulunamayınca transfer rafa kaldırılmıştı. Ancak Hollandalı oyuncu, birkaç haftadır Beşiktaş’ın yeniden radarına girdi. Sezon sonunda kontratı bitecek olan 31 yaşındaki oyuncu ile yapılan görüşmelerde, Siyah-Beyazlı formayı giymeye sıcak baktığı öğrenildi.

Beşiktaş transferde bombayı patlatıyor On numarada geri sayım...

İKİSİNDEN BİRİ OLACAK

Yıldız oyuncunun, bonservisinin elinde olması ise Kara Kartal’ın iştahını kabartıyor. Tıpkı Klaassen gibi boşa çıkacak olan diğer futbolcu da Marco Reus… Almanya Bundesliga’nın köklü takımlarından Dortmund’un efsanesi olan Reus, gelmesi halinde Kara Kartal’ın lideri olacak. 34 yaşındaki oyuncu ile yapılan görüşmelerde son düzlüğe girildi. Sezon bittikten sonra, iki oyuncuyla yeniden masaya oturulacak. Gelen haberlere göre Reus ve Klaassen ikilisinden biri ile mutlaka anlaşma sağlanacak.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan transfer açıklaması: Kampa gitmeden çalışmalarımız bitecek
YORUM YAZ