MENÜ

Beşiktaş'ta transfer harekatı başladı! Dünya yıldızı geliyor, bomba imza

Kara Kartal, devre arasında kadrosunu güçlendirmek için büyük bir çalışma başlattı. Siyah-beyazlılar, yıldız futbolcuları transfer listesine ekledi...

Beşiktaş, teknik direktör Fernando Santos’un gelişiyle yükselişe geçti. Siyah-Beyazlılar, Portekizli çalıştırıcı göreve geldikten sonra oynanan 2’si ligde 1’i Türkiye Kupası’nda olmak üzere 3 maçın 3’ünü de kalesinde gol görmeden kazandı. Yönetim, takımdaki pozitif havayı devre arasında yapılacak takviyelerle kadrosunu güçlendirerek daha da artırmak istiyor.

Haberin Devamı

KULÜBÜ KENDİ İKNA EDECEK

İlk olarak Adana Demirspor’la yollarını ayıran Jonas Svensson’u kadrosuna katan Beşiktaş; Eric Bailly, Jean Onana ve Valentin Rosier’i de elden çıkardı. Kartal’da Santos’un talepleri doğrultusunda transfer çalışmalar sürüyor. Özellikle tecrübeli hocanın Portekiz Milli Takımı’ndan öğrencisi olan Cedric Soares için yoğun mesai harcanıyor.

Lascelles’te Kartal’ın eli güçlü

Teknik direktör Fernando Santos’un önceliği stoper ve 6 numara takviyesi... Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, savunmada hızlı hamleli, lider bir oyuncu arıyor. Kartal, İngiltere Premier Lig ekibi Newcastle United’ın stoperi Jamaal Lascelles için temaslarını sürdürüyor. Lascelles’in kontratının sezon sezonda bitmesi, Beşiktaş’ın elini güçlendiriyor. Bu sezon 22 maça çıkan ve 1 gol atan 30 yaşındaki Jamaal Lascelles’in daha fazla forma şansı bulacağı bir takıma gitmek istediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Beşiktaşta transfer harekatı başladı Dünya yıldızı geliyor, bomba imza

Renato Sanches ayrılığın eşiğinde

Kara Kartal’ın İtalya Serie A ekibi Roma’dan ayrılmanın eşiğinde olan Renato Sanches’e ilgisi devam ediyor. Yönetim, Çizme ekibiyle kiralık kontratını erken sonlandırıp bonservisinin bulunduğu PSG’ye dönmeye hazırlanan oyuncu için oyuncu cephesinden sakatlık raporu istedi. Öte yandan Real Betis’in Portekizli ön liberosu William Carvalho’nun da takipte olduğu kaydedildi.

Beşiktaşta transfer harekatı başladı Dünya yıldızı geliyor, bomba imza

Mina’ya İspanya’dan takip var...

Siyah-Beyazlılar, sezon başında katıldığı İtalya Serie A ekibi Fiorentina’dan ayrılığa hazırlanan Yerry Mina’yı da listesinde tutmaya devam ediyor. İlk etapta stopere 1 hamle yapmayı planlasa da Daniel Amartey’i de yollama ihtimali bulunması sebebiyle hazırlıklı davranan Kara Kartal, Kolombiyalı savunmacıyı stoper hamlesinde listesinde tutuyor. Mina’yla İspanya La Liga ekiplerinin de ilgilendiği bildirildi.

Beşiktaşta transfer harekatı başladı Dünya yıldızı geliyor, bomba imza

Çok yönlü bir isim

Santos’un takımda görmeyi çok istediği Arsenal’li yıldız ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İngiliz basınında çıkan haberlere göre, kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 32 yaşındaki sağ beki bedelsiz olarak almak için girişimde bulunan Kara Kartal’a Arsenal’den olumsuz yanıt geldiği bildirildi. Ada ekibinin Soares için bonservis talebinde bulunduğu bildirildi. Sağ beke ek olarak orta saha sağ ve sol bek hatlarında da görev yapabilen deneyimli oyuncu için girişimlerin devam ettiği ifade edildi.

Haberin Devamı

Cedric Soares, Arsenal formasını bu sezon 3 kez giydi ve sadece 134 dakika sahada kalabildi.

Beşiktaşta transfer harekatı başladı Dünya yıldızı geliyor, bomba imza

Beşiktaşta transfer harekatı başladı Dünya yıldızı geliyor, bomba imza

YORUM YAZ