MENÜ

Beşiktaş transfer haberi: Rafael Camacho atağı

Son dakika... Hücum hattına Cenk Tosun takviyesini yapan Beşiktaş'ın Sporting'den sağ açık Rafael Camacho'yu da kiralık olarak kadrosuna katmak adına son gün temaslarını sürdürdüğü belirtildi. Beşiktaş'ın 20 yaşındaki Rafael Camacho için bir kiralama teklifinde bulunduğu aktarılıyor.

Beşiktaş transfer haberi: Rafael Camacho atağı

Süper Lig'de ilk devreyi lider kapatan ve şampiyonluk adına kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Beşiktaş için son günde flaş bir iddia gündeme geldi. Portekiz basınından Record, transferin son gününde Beşiktaş ve Nice'in Sporting'den Rafael Camacho için temaslarda bulunduklarını belirtti.

Haberin Devamı

Hücum hattına Cenk Tosun eklemesini yapan Beşiktaş'ın sağ açık Rafael Camacho için satın alma opsiyonlu bir kiralama teklifiyle oyuncuyu kadrosuna katmak istediği belirtilmekte.

Henüz 20 yaşında olan Portekizli sağ açık, çok küçük yaşta Sporting'in altyapısından Manchester City'nin altyapısına transfer olmuş ve oradan da Liverpool'un yolunu tutmuştu. 2019'da ise 5 milyon Euro bonservis bedeliyle Sporting'e dönmüştü.

YORUM YAZ