MENÜ

Beşiktaş transfer haberi: Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Kondogbia'nın bonservis bedeli belli oldu

Süper Lig'i üçüncü sırada bitiren ve UEFA Konferans Ligi'nde oynamaya hak kazanan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor. Birçok mevkisi için farklı oyuncularla ilgilenen Beşiktaş'ta önemli isimler gündeme gelirken ön libero için de çalışmalara başlanmıştı. Siyah - beyazlıların defansif orta saha olarak transfer listesinin ilk sırasında yer alan Geoffrey Kondogbia'nın bonservis bedeli de belli oldu.

Beşiktaş transfer haberi: Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Kondogbia'nın bonservis bedeli belli oldu

Geride bıraktığımız sezonda Şenol Güneş'in göreve gelişi ve bu doğrultuda yaşadığı kadro değişimiyle büyük bir yükselişe geçen Beşiktaş, bu değişim sürecini devam ettirerek yeni sezona çok daha iddialı şekilde bir giriş yapmak istiyor. Siyah-Beyazlılar, transfer çalışmalarını sürdürürken orta alana bir takviye gerçekleştirmek için girişimlerde bulunuluyor.

Haberin Devamı

İSTİKRAR ABİDESİ

Siyah beyazlıların ilgilendiği yıldız oyuncu Geoffrey Kondogbia son altı sezondur İspanya'da forma giyiyor ve geçtiğimiz sezon Atletico Madrid'de toplam 27 kez forma giydi ve 2 asist yaptı.

ORTA SAHAYA ÖNEMLİ İSİMLER

Gelecek sezon başarı için önemli isimlere odaklanan Beşiktaş yıldız isimlerle ilgileniyor. Dört isim üzerie yoğunlanan Beşiktaş Fransa Lig 1 devi Paris Saint Germain’den Renato Sanches’i kiralık olarak kadrosuna katmak için girişimlerde bulunan idareciler, PSG ve oyuncunun temsilcisine presini sürdürüyor.

Beşiktaş transfer haberi: Beşiktaşın transfer etmek istediği Kondogbianın bonservis bedeli belli oldu

Premier Lig ekibi West Ham United’la sözleşmesi sona eren Manuel Lanzini boşa çıkmıştı. 30 yaşındaki Arjantinli 10 numara için menajeriyle temas kuran ve olumlu yanıt alan idareciler, maaş konusundaki pazarlıklarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Son olarak Zenit'ten Daler Kuzyaev ile ilgilenen siyah beyazlılar transfer için teknik direktör Şenol Güneş'ten gelecek olumlu raporu beklemeye koyuldu. Hocadan olur yanıt alınırsa transfer görüşmeler başlayacak.

KONDOGBIA'DA RAKİP ÇIKTI

Fransa Ligue 1 ekibi Lyon, Beşiktaş'ın en çok almak istediği oyunculardan birisi olan yıldız oyuncunun peşine düştü. RMC Sport'a göre Lyon Teknik Direktörü Laurent Blanc'ın bir defansif orta saha oyuncusu istediğini yazdı ve Atletico Madrid'den fırsat transferi olarak 30 yaşındaki Geoffrey Kondogbia'yı transfer etmek istediğini açıkladı.

Son olarak Mundo Deportivo'nun yaptığı habere göre Geoffrey Kondogbia ile Marsilya ve Wolverhamptan ilgileniyor. Ruben Neves'in Suudi Arabistan'a transfer olmasının resmileşmesiyle beraber İngiliz ekibinin oyuncu için harekete geçmesi bekleniyor.

ATLETICO MADRID'IN İSTEDİĞİ BONSERVİS

Transferler için maddi olarak sıkıntılı günlerden geçen Atletico Madrid göndereceği oyunculardan para kazanmak istiyor. 2024'te sözleşmesi bitecek olan Geoffrey Kondogbia'dan Madrid ekibi para kazanmak isterken Beşiktaş'ın Atletico ile görüşmeleri sürüyor.

İspanyol ekibinin, Orta Afrikalı futbolcu için 8 milyon Euro’luk bonservis talebinde bulunduğu, 1.88’lik oyuncunun ise 2.5 milyon Euro’luk maaş istediği kaydedildi. Siyah-Beyazlılar, Kondogbia konusunda Atletico’nun 8 milyon Euro’luk talebinde indirime gitmesini sağlar ve uygun ödeme koşullarında da anlaşırsa bu oyuncu için tüm limitlerini zorlayacak.

Haberin Devamı

Ghezzal'ın Montpellier'e Attığı Müthiş Frikik Golü

Beşiktaş transfer haberi: Beşiktaşın transfer etmek istediği Kondogbianın bonservis bedeli belli oldu

YORUM YAZ