MENÜ

Beşiktaş, TFF 2. Lig'den transfer yapıyor! 'Nwakaeme’nin Türk versiyonu' Bonservisi belli oldu

Beşiktaş, yeni sezonun ilk transferini TFF 2. Lig'den yapıyor. Siyah Beyazlılar, 1 sezonluk profesyonel kariyeri bulunan ve yaptığı çıkışla dikkatleri üzerine çeken Emrecan Bulut'un transferi için Somaspor'la anlaşma sağladı.

Beşiktaş, TFF 2. Lig'den transfer yapıyor! 'Nwakaeme’nin Türk versiyonu' Bonservisi belli oldu

Geçtiğimiz sezon TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta Play-Off'u 1 puan farkla kaçıran Somaspor'da 20 yaşındaki Emrecan Bulut vitrine çıkan isim oldu. Sezon başında amatör ligdeki Karaköy SFK'dan alınıp profesyonel yapılan henüz 20 yaşındaki futbolcu ilk yılında ligde 16, Türkiye Kupası'nda 1 gol attı. Genç yaşına rağmen ligde gol krallığı yarışını 3. sırada bitiren Emrecan, Somaspor'un profesyonel liglerde bir sezonda en çok gol atan oyuncusu olurken transferin gözdesi olarak ön plana çıktı.

Haberin Devamı

10 TOP KARŞILIĞINDA GELDİ

2. Lig ve 3. Lig’de kaliteli ve gelecek vaat eden genç oyuncular büyük kulüplerimizin gözdesi oluyorlar. Somaspor Teknik Direktör Burhanettin Basatemur’un Manisa amatör kümeden keşfettiği ve oynattığı Emrecan Bulut örneğindeki gibi. Geçtiğimiz sezon Somaspor ile TFF 2. Lig'de 15 ve kupada 1 olmak üzere 16 gollük performans gösteren genç oyuncu, bir önceki sezon Manisa Süper Amatör Lig takımlarından Karaköyspor’dan sadece 10 futbol topu karşılığı transfer edilmişti.

Beşiktaş, TFF 2. Ligden transfer yapıyor Nwakaeme’nin Türk versiyonu Bonservisi belli oldu

BEŞİKTAŞ YOLUNDA! 6 MİLYON TL BONSERVİS

Beşiktaş ve Galatasaray'ın ilgilendiği Emrecan Bulut transferinde mutlu sona ulaşan taraf Siyah Beyazlılar oldu. Manisa temsilcisi ile 6 milyon TL bonservis bedeliyle anlaşma sağlayan Kartal'ın kısa süre içerisinde transferi resmen açıklaması bekleniyor.

Haberin Devamı

'NWAKAEME’NİN TÜRK VERSİYONU'

Somaspor Kulüp Başkanı Mustafa Aydın, gösterdiği başarılı performansla Süper Lig ekiplerinin radarına giren oyuncusu Emrecan Bulut’un transfer süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Spor Arena'ya konuşan Aydın, "Biz Karaköyspor’dan her sene oyuncu alıyoruz. Oraya futbol topu gibi çeşitli spor malzemeleri veriyoruz. Emrecan’dan önce de oyuncu almıştık. O oyuncular da güzel bir gelişim içerisinde. Önümüzdeki yıllarda isimlerini duyarsınız. Emrecan’ın değişik özellikleri olduğu için bu sene çok pik yaptı. Emrecan, daha önce Trabzonspor’da oynayan Anthony Nwakaeme’nin Türk versiyonu. Takımda 9 numarayı başka bir arkadaşı giydiği için ben ona Nwakaeme’nin ilk numarası olan 99 numarayı verdim. Nwakaeme’de ne görüyorsanız hepsi Emrecan’da var. Kuvvetli olduğu için topla beraber 4 kişinin arasına girip çıkabiliyor. Kenardan içeriye doğru girebiliyor ve topu saklayabiliyor. Şutları ve ayak içi vuruşları var. Ben ona Nwakaeme ismini taktığım için Emrecan’ı buralarda herkes bu isimle çağırıyor." dedi ve ekledi:

Beşiktaş, TFF 2. Ligden transfer yapıyor Nwakaeme’nin Türk versiyonu Bonservisi belli oldu

'BEŞİKTAŞ’A TRANSFERİ KONUSUNDA İLERLEME SAĞLADIK'

"Emrecan’a ciddi ilgisi olan takımlar vardı. Süper Lig’den iki kulüple görüştük ve onlara tekliflerimizi sunduk. Kulübün ve oyuncunun menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğiz. Beşiktaş ve Alanyaspor’la görüştük. Emrecan’ın Beşiktaş’a transferi konusunda birtakım ilerlemeler kaydettik. Galatasaray’la görüşme gerçekleştirmedik."

Haberin Devamı

Beşiktaş, TFF 2. Ligden transfer yapıyor Nwakaeme’nin Türk versiyonu Bonservisi belli oldu

YORUM YAZ