MENÜ

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş: Biraz panikledik ama...

Beşiktaş, Club Brugge deplasmanından 1 puan çıkarmasını bildi. Son düdükle birlikte teknik direktör Şenol Güneş de mücadeleyi yorumladı. Başarılı çalıştırıcı, hücum varyasyonlarında eksik kaldıklarını söyledi ve panik yaptıklarını itiraf etti. İşte Güneş'in sözlerinden öne çıkanlar...

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş: Biraz panikledik ama...

UEFA Konferans Ligi'nde D Grubu'nun favorileri Belçika'da karşı karşıya geldi. Club Brugge sahasında temsilcimiz Beşiktaş'ı konuk ederken mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Mert Günok'un 8 kurtarışla yıldızlaştığı maçta Cenk Tosun 88'de Kara Kartal'a beraberliği getirmesi Siyah-Beyazlı camiada en azından 1 puanın kazanım şeklinde yorumlanmasına neden oldu. 

Haberin Devamı

'Brugge'ün hücum zenginliği çok'

Son düdüğün ardından da teknik direktör Şenol Güneş önemli açıklamalarda bulundu. Hücum varyasyonlarında eksik kaldıklarını dile getiren tecrübeli hoca, "Rakibimizin gücünü, oyun şeklini biliyorduk. Kanatlardan atakları çok fazla, hızlı şekilde yapıyorlardı. Hücum zenginliği çok olan bir takım. Oyun başında daha önde baskı yapmak istedik. Ama bizi kendi sahamızda zorladılar. Biraz panikledik ama daha sonra oyuna ortak olduk. Ama hücum varyasyonları eksik kaldı. İkinci yarıda da bunu denediler" dedi.

Güneş sözlerini şöyle sürdürdü:

Kendi sahasında oynama avantajıyla da bizden üstün oynadılar. Bizim oyuncuların hepsi elinden gelen gayreti gösterdi. İyi niyetle mücadele ettiler. En azından beraberlik için savunma ağırlıklı oynamaya çalıştık. Öyle oynamak zorunda kaldık. Cenk'in de morale ihtiyacı vardı. Bütün oyuncular elinden gelen gayreti gösterdi.

Şenol Güneş: Bugün rakip bizden üstündü

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş: Biraz panikledik ama...

 

YORUM YAZ