MENÜ

Beşiktaş, tecrübeli teknik direktörle anlaşmaya vardı! Görüşmede el sıkışıldı...

Beşiktaş’ta yeni hoca belli oluyor... Hansi Flick, Van Gaal, Andre Breitenreiter, Andre Villas Boas, Edin Terzic ve Quique Setien gibi isimleri gündemine alan ancak sonuç çıkaramayan Kartal, tecrübeli hocayla anlaşmaya vardı. Yıllık ücret ve sözleşme süresinde taraflar el sıkışırken başarılı teknik adamın ailesiyle görüşerek son kararını vereceği kaydedildi.

Beşiktaş, tecrübeli teknik direktörle anlaşmaya vardı! Görüşmede el sıkışıldı...

Bu sezon istenilen performansı veremeyen Beşiktaş’ta son olarak Rıza Çalımbay’la yollar ayrılmıştı. Çalımbay’ın ayrılığının ardından ilk devrenin son maçında Serdar Topraktepe yönetiminde deplasmanda Hatayspor’u 2-1 mağlup eden Beşiktaş’ta yeni teknik direktör çalışmaları hız kazanmıştı.

Haberin Devamı

BİR BEŞİKTAŞLI DAHA GÜNDEMDE

‘Kasımpaşa’ya yeni hoca’

Beşiktaş’ın Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, Hatayspor maçının ardından, “Biliyoruz vaktimiz de çok fazla değil. Kasımpaşa maçına yeni hocamızla çıkmak istiyoruz. Bütün önceliğimiz hocamızla ilgili. Hedefimiz yeni hocamızı tespit etmek, anlaşmak. Daha sonra da lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Hoca arayışlarımız devam ediyor. Bu hafta içerisinde birkaç hocayla da görüşeceğiz” ifadelerini kullanmıştı.

Beşiktaş, tecrübeli teknik direktörle anlaşmaya vardı Görüşmede el sıkışıldı...

Birçok isimden sonuç alamadı

Hansi Flick, Van Gaal, Andre Breitenreiter, Andre Villas Boas, Edin Terzic ve Quique Setien gibi isimleri gündemine alan ancak sonuç alamayan Beşiktaş’ın Fransız teknik adam Bruno Genesio’yla imzaya yakın olduğu bildirildi.

Haberin Devamı

Sözleşme süresi ve yıllık ücret...

Rıza Çalımbay’ın görevden alınmasının ardından birçok teknik adamla temasa geçen Beşiktaş’ta, Bruno Genesio bir numaralı aday olarak öne çıktı. Siyah-Beyazlılar, Fransız çalıştırıcı ile yaptıkları pazarlıkların ardından sözleşme süresi ve yıllık ücret konusunda anlaşmaya vardı.

Beşiktaş, tecrübeli teknik direktörle anlaşmaya vardı Görüşmede el sıkışıldı...

Ailesiyle değerlendiriyor

Ayrıca planlama, yeniden yapılanma ve kadroya dair beklentiler ile talepler de tecrübeli hoca tarafından olumlu karşılandı. Bruno Genesio’nun, kendisi adına önemli olan bu kararı almadan önce sağlıklı bir şekilde düşünmek istediği ve ailesinin görüşüne başvurarak hareket etmeyi planladığı kaydedildi. 57 yaşındaki hocanın birkaç gün içinde dönüş yapması bekleniyor.

Beşiktaş, tecrübeli teknik direktörle anlaşmaya vardı Görüşmede el sıkışıldı...

YORUM YAZ