MENÜ

Beşiktaş, stoper transferinde yönünü çevirdi

Lyanco’nun transferinden vazgeçen Beşiktaş, rotasını Braga’nın Brezilyalı savunmacısına çevirdi. Kara Kartal, 3 milyon Euro isteyen Portekiz ekibiyle pazarlıklara başlayacak.

Beşiktaş, stoper transferinde yönünü çevirdi

Daniel Amartey ve Jean Onana transferleriyle kadrosuna 2 yeni takviyede bulunan Beşiktaş, Lyanco transferinden vazgeçmişti. Sırp asıllı Brezilyalı futbolcuyu İstanbul’a getiren ancak dizindeki problemin ileride sakatlık riski yaratacak durumda olması sebebiyle oyuncuyu Southampton’a geri gönderen yönetim, stoper transferinde yönünü Vitor Tormena’ya çevirdi.

Haberin Devamı

27 yaşındaki Brezilyalı stoper için temaslara başlayan Kara Kartal, devre arasında da istediği futbolcuya bu kez Beşiktaş forması giydirmek istiyor. Deneyimli isim için ocak ayında 5 milyon Euro talep eden Braga, 1 yıllık sözleşmesi kalması sebebiyle bu rakamı 3 milyon Euro’ya kadar çekmişti.

Pedrao da radara girdi

Sağ stoper pozisyonuna bir takviyede daha bulunmak isteyen Beşiktaş, Portimonense forması giyen Pedrao’yu gündemine ekledi. Beşiktaş’ın Brezilyalı stoper için ilk temaslarını gerçekleştirdiği öğrenildi. Pedrao geride kalan sezonda 33 resmi maçta forma şansı buldu. Bu müsabakalarda 2 gol atma başarısı gösteren 26 yaşındaki stperin Portimonense ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027’de sona erecek.

Haberin Devamı

Beşiktaş, stoper transferinde yönünü çevirdi

Holding için girişim olacak

Siyah-Beyazlılar’da stoper için gündeme gelen bir diğer isim de Arsenal forması giyen Rob Holding... Kara Kartal, kısa süre önce Holding için 2.5 milyon Euro teklif etmiş ama bu rakam kabul görmemişti. 27 yaşındaki futbolcu için temasların yeniden başlaması bekleniyor.

 Pereyra İtalya’da kalıyor

Beşiktaş’a, transferde bir kötü haber de Roberto Pereyra’dan geldi. Udinese ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından SiyahBeyazlı kulüpten teklif alan ve prensipte el sıkışan Arjantinli orta saha oyuncusu, kariyerini İtalya’da sürdürme kararı aldı. Eşi Larissa’nın İtalya’dan ayrılmak istememesi nedeniyle, Beşiktaş’ın önerisini geri çeviren 32 yaşındaki Pereyra’nın, Serie A takımlarından Torino ile anlaşması bekleniyor.

Beşiktaş, stoper transferinde yönünü çevirdi

YORUM YAZ