MENÜ

Beşiktaş, sol kanat için tekrar atağa geçti!

Beşiktaş, hücum hattı için bir süredir listesinde tuttuğu sol kanat oyuncusu için tekrar atağa kalktı. Kara Kartal, 29 yaşındaki futbolcu için Milan’a bedelsiz kiralama, oyuncuya da 2.5 milyon Euro teklif etti.

Beşiktaş, sol kanat için tekrar atağa geçti!

Yeni sezon öncesinde yapılan transfer çalışmalarında sol kanat hamlesi için El Shaarawy ve Ante Rebic isimleriyle döneme başlayan Kara Kartal, sonrasında Dusan Tadic’in üzerine yoğunlaşmıştı. Ajax’tan ayrılan Sırp yıldızın Fenerbahçe’ye transferinin ardından listesindeki diğer isimler için çalışma başlatan yönetim, Shaarawy’nin Roma’yla yola devam etmesi sonrasında Rebic’e yöneldi.

Haberin Devamı

İtalya Serie A ekibi Milan’la yol ayrımında bulunan ve takımının yeni sezon kampına dahil edilmeyen 29 yaşındaki Hırvat futbolcu için düğmeye basıldı. Yönetim, Rebic’i kadrosunda düşünmeyen Milan’a bedelsiz kiralama önerisinde bulundu. Kara Kartal, oyuncuya ise bonuslarla 2.5 milyon Euro teklif etti. Milan’dan ayrılığa olumlu bakan 1,85’lik futbolcunun, kulüplerin anlaşması halinde Beşiktaş’ı seçmeye yakın olduğu ifade edildi.

Beşiktaş, sol kanat için tekrar atağa geçti

Değeri 40 milyon Euro’ya kadar çıkmıştı

Kariyerinde daha önce; Split, Fiorentina, Leipzig, Hellas Verona ve Frankfurt gibi kulüplerde forma giyen Ante Rebic, 3 sene önce Alman takımından Milan’a 6.7 milyon Euro’ya transfer olmuştu. 2019 yılında piyasa değeri 40 milyon Euro seviyesine kadar çıkan Rebic; sol kanat hattına ek olarak, santrfor ve forvet arkasında da görev yapabiliyor. 2013 yılında ilk kez giydiği Hırvatistan milli takımı formasıyla 42 maça çıkan Rebic’in, Milan’la 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Haberin Devamı

Gökmen Özcan

Beşiktaş, sol kanat için tekrar atağa geçti

YORUM YAZ