MENÜ

Beşiktaş sezon açılışını yapıyor

Çifte kupalı Beşiktaş 2021- 2022sezonunun açılışını Vodafone Park'ta yapacak. Uzun bir aradan sonra taraftarıyla bulaşacak olan Kara Kartal, Çaykur Rizespor karşısında 3 puan arayacak.

Beşiktaş sezon açılışını yapıyor

Hasret bitiyor, futbol heyecanı yeniden start alıyor. Süper Lig'de 64. sezonun ilk maçında çifte kupalı Şampiyon Beşiktaş sahneye çıkıyor. SiyahBeyazlılar sezonu Çaykur Rizespor mücadelesiyle açacak. Kartal uzun bir aradan sonra taraftarla buluşacak olmanın coşkusunu yaşayacak. Vodafone Park'ta 21 bin Beşiktaşlı takımlarıyla beraber olabilecek. Kadroyu golcü Aboubakar dışında koruyan Beşiktaş, Mehmet Topal, Salih Uçan, Kenan Karaman ve Alex Teixeira'yla güçlendi. Şampiyonlukta büyük katkıları olan sağ bek Valentin Rosier ile sağ kanat Rachid Ghezzal'ın bonservislerinin alınması takımda moralleri yükseltti.

Haberin Devamı

Tek Eksik Teixeira

Son çalışmasını dün akşam yapıp kampa giren Siyah Beyazlılar'da sakat oyuncu bulunmuyor. Yeni transfer Teixeira, Brezilya'dan hafta başında geldiği için karantina süreci yaşıyor. Bu nedenle bu maçta forma giyemeyecek. Salı günü İstanbul'a gelen Ghezzal, Leicester ile kampa katıldığı için hazır durumda. Cezayirli'nin oynayıp oynamayacağıyla ilgili son kararı teknik direktör Sergen Yalçın verecek.

4 gol birden attı

Cyle Larin, Belçika'da kiralık geçirdiği sezonun dönüşünde Beşiktaş'ta patlama yaptı, ligde attığı 19 golle Siyah-Beyazlılar'ın şampiyonluğunda büyük rol oynadı. Bu performansa çoğunlukla sol kanatta oynadığı bir sezonda ulaşan 26 yaşındaki ABD'li golcü, forvet transferi henüz sonuçlanmadığı için bu gece ileri uçta tek santrfor olarak görev alacak. Geçtiğimiz sezon Rize'yi Vodafone Park'ta 6-0 yendikleri maçta ağları 4 kez havalandıran Larin, yeni sezona da golle başlamayı hedefliyor.

YORUM YAZ