MENÜ

Beşiktaş, Samsunspor maçına hazır! Kadroda 3 yıldız yok!

Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında yarın Samsunspor'la karşılaşacak olan Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Siyah-Beyazlılar'da toplam 6 eksik varken 3 önemli yıldız da kadroya alınmadı.

Beşiktaş, Samsunspor maçına hazır! Kadroda 3 yıldız yok!

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’de Samsunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı.
Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Isınma koşularıyla başlayan idman, 5’e 2 pas çalışmasının ardından oynanan çift kale taktik maçıyla sona erdi. Basına kapalı idman, yaklaşık bir saat sürdü.
Siyah-beyazlılar, deplasmandaki Samsunspor maçı için bugün saat 14.00’te Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla Samsun’a gidecek.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'IN KADROSU AÇIKLANDI

Beşiktaş'ın Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Samsunspor müsabakasının kamp kadrosu belli oldu. Siyah-beyazlılar, Samsun deplasmanına 10 eksik ile gidiyor.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında yarın deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak. Söz konusu müsabakanın hazırlıklarını bu sabah Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenman ile tamamlayan siyah-beyazlılarda kamp kadrosu da belli oldu. Kartal'da sakatlıkları bulunan Daniel Amartey, Eric Bailly, Salih Uçan, Tayyip Talha Sanuç, Emrecan Uzunhan, Rachid Ghezzal, Milot Rashica, Bahtiyar Zaynutdinov ve Jean Onana'nın yanı sıra sarı kart cezalısı olan Ante Rebic kadroda yer almadı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın kamp kadrosu şu şekilde:

"Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Onur Bulut, Omar Colley, Cenk Tosun, Vincent Aboubakar, Alex Oxlade-Chamberlain, Amir Hadziahmetovic, Necip Uysal, Demir Ege Tıknaz, Valentin Rosier, Arthur Masuaku, Emirhan Delibaş, Jackson Muleka, Aytuğ Batur Kömeç, Tayfur Bingöl, Umut Meraş, Gedson Fernandes, Gökhan İnler ve Semih Kılıçsoy"

Beşiktaş, Samsunspor maçına hazır Kadroda 3 yıldız yok

YORUM YAZ