MENÜ

Beşiktaş resmi teklifini sundu! 4 talibi daha var...

Stoper hattında Welinton’la yollarını ayıran, Romain Saiss’i de satmaya hazırlanan Beşiktaş, gözünü Premier Lig'e çıkardı. 2018'de 30 milyon Euro bonservisle Barcelona'dan Ada'ya gelen ve sözleşmesinin sona ermesiyle kulübünden ayrılan tecrübeli stopere Beşiktaş'ın resmi teklifini sunduğu iddia edildi.

Beşiktaş resmi teklifini sundu! 4 talibi daha var...

Gelecek sezon için şampiyonluk hayalleri kuran Beşiktaş, özellikle stoper bölgesi için çalışmalarını sürdürüyor. Welinton’la yollarını ayıran, Romain Saiss’i de satmaya hazırlanan ve savunma bölgesine en az 2 takviye yapması beklenen Beşiktaş, öncelikli hedefini belirledi, gözünü Ada'ya çevirdi. Premier Lig ekibinden ayrılan yıldız stopere resmi teklif sunulduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

TRANSFER RESMEN AÇIKLANDI

WELINTON PENDİKSPOR YOLUNDA

Beşiktaş'la sözleşmesi biten Welinton, Süper Lig'in yeni ekibiyle anlaşmaya çok yakın. Süper Lig'in yeni ekibi Pendikspor, Siyah Beyazlılarla yollarını ayıran 34 yaşındaki Brezilyalı stoperle anlaşma sağladı. Welinton'un önümüzdeki günlerde Pendikspor'la 1 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.

Beşiktaş resmi teklifini sundu 4 talibi daha var...

SAISS'İN DURUMU BELİRSİZ

Kartal, yeni sezon hazırlıklarına 1 Temmuz Cumartesi günü İstanbul’da başlayacak. Siyah Beyazlılar’da kamp çalışmalarının başlamasına kısa süre kala Romain Saiss’in durumu henüz netleşmedi.

TRANSFERDE SÜRPRİZ GELİŞME

MARSİLYA'YA OLUMSUZ YANIT

Marsilya geçtiğimiz günlerde 33 yaşındaki Saiss için Beşiktaş’a 2.5 milyon Euro’luk teklif yapmıştı. Bu rakamı düşük bulan Siyah-Beyazlılar, Marsilya’ya olumsuz yanıt vermişti. Fransız ekibinin, Saiss için yeni bir teklifte bulunmadığı öğrenildi. Nottingham Forets’in de transfer listesinde yer alan Faslı futbolcu, 2.5 milyon Euro’yu aşan bir teklif gelmezse büyük olasılıkla kariyerine Beşiktaş’ta devam edecek.

Haberin Devamı

Beşiktaş resmi teklifini sundu 4 talibi daha var...

MINA'YA TEKLİF SUNULDU

Şenol Güneş’in yönetiminde yeni sezonda yer alacakları 3 kulvarda da önemli başarılar hedefleyen Siyah-Beyazlılar, transfer çalışmalarına hız verirken Everton’dan ayrılma kararı alan Yerry Mina için gözünü kararttı. İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre, Siyah Beyazlılar, 30 yaşındaki Kolombiyalı stopere resmi sözleşme teklifinde bulundu.

Beşiktaş resmi teklifini sundu 4 talibi daha var...

Everton, 2018’de Mina’yı almak için Barcelona’ya 30 milyon Euro ödemişti.

TEK TALİBİ KARA KARTAL DEĞİL

En kısa süre içinde transferi tamamlamak için yoğun mesai harcayan Beşiktaş'ın Mina transferinde 4 rakibi bulunuyor. Serie A ekiplerinden Bologna, Ligue 1 temsilcisi Lens ve La Liga 2'de mücadele eden Granada, Mina ile ciddi şekilde ilgileniyor. Fulham'ın da Mina için pusuda olduğu belirtiliyor.

MALİYETİ YÜKSEK

Boşta olmasından dolayı birçok talibi bulunan 28 yaşındaki 1,95’lik stoperin, 2.5 milyon Euro garanti ücret, 3 milyon Euro imza parası ve üç senelik sözleşme istediği gelen haberler arasında.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

EVERTON'A BARCELONA'DAN GELMİŞTİ

Kariyerinde Everton'dan önce Palmeiras ve Barcelona formaları da giyen Mina’nın piyasa değeri 10 milyon Euro seviyesinde bulunuyor. Ağustos 2018'de 30.2 milyon Euro bonservisle Barcelona'dan Everton'a transfer olan Mina, Ada ekibinin formasını 99 kez giyerken 9 gol, 1 asistle skora katkı sağladı.

Haberin Devamı

Ghezzal'ın Montpellier'e Attığı Müthiş Frikik Golü

Beşiktaş resmi teklifini sundu 4 talibi daha var...

YORUM YAZ