MENÜ

Beşiktaş Neftçi Bakü PFK ile iş birliği protokolü imzaladı

Beşiktaş, Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü ile iş birliği protokolü imzalandığını açıkladı.

Beşiktaş Neftçi Bakü PFK ile iş birliği protokolü imzaladı

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki rakibi Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü ile ş birliği protokolü imzalandığını açıkladı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şöyle;

Ülkemizin Türk Devletleri Teşkilatı’na verdiği öneme binaen kardeş ülkelerle spor alanında ilişkileri geliştirmeyi görev edinen Kulübümüz, bu doğrultuda Azerbaycan’dan Neftçi Bakü PFK ile iş birliği protokolü imzaladı.

İş birliği protokolü; İkinci Başkanımız Engin Baltacı, Mal ve Hizmet Satın Alma ve Dijital Projelerin Geliştirilmesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz İbrahim Kemal Barış Dillioğlu, Amatör Şubeler ve Süleyman Seba Tesislerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Seyit Ateş, Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyelerimiz; Fırat Fidan, Adnan Demir ve Elçin Kılıç’ın katılımlarıyla Asbaşkanımız Emre Kocadağ ve Neftçi Bakü PFK CEO’su Farrukh Mahmudov tarafından Beşiktaş Stadyumu’nda imzalandı.

Haberin Devamı

İmzalanan protokol çerçevesinde; dostluk maçları oynanması, kulüpler arası tesis kullanımı, teknik direktörler arası diyalog, oyuncuların iki takımda da oynayabilme hakkı, pazarlama ve sponsorluk konularında ortak proje üretimi, karşılıklı lisanslı ürün satışı, bilet hakkı, futbol okulu açma yetkisi ve altyapı kardeşliği gibi konularda iş birliği yapılacak.

Asbaşkanımız Emre Kocadağ, Kulübümüzün Neftçi Bakü PFK ile imzaladığı iş birliği protokolüyle ilgili olarak; “Bu iş birliğini çok önemsiyoruz. Türk Devletleri Teşkilatı ile iş birliği içinde olarak kardeş ülkelerin kulüpleriyle protokoller imzalamaya devam edeceğiz. Azerbaycan’dan Neftçi Bakü kulübünün yanı sıra; Kazakistan, Kırgızistan ve Özbekistan’dan da kardeş kulüplerimiz olacak” diye konuştu.

YORUM YAZ