MENÜ

Beşiktaş, Manchester United'ın stoperi Bailly'i transfer etti! Resmen açıklandı

Beşiktaş’ta savunma transferi için 3 yıldızın isimleri ön plana çıkıyordu. Siyah-Beyazlılar’ın, stoper hattı için üç isimden birini her an yeni stoperi olarak açıklama ihtimali oldukça yüksekti. Kartal, Premier Lig devinin stoperi için yaptığı görüşmelerde olumlu sonuca ulaştı ve Bailly transferini resmen açıkladı.

Beşiktaş, Manchester United'ın stoperi Bailly'i transfer etti! Resmen açıklandı

Transfer çalışmalarına devam eden Siyah-Beyazlı ekip, stoper için 3 yıldızdan birisini gözüne kestirmişti. Beşiktaş, kadrosunu güçlendirmek için 3 yıldız stoperden birisini kadrosuna katmanın planlarını yaparken tam da bu noktada Premier Lig devi Manchester United'ın stoperi Bailly'i transfer ettiğini açıkladı. Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Görüşmeler sürüyordu

Transfer döneminin sonuna yaklaşırken Beşiktaş da kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyordu. Önceliği savunma hattına veren Kara Kartal’da Nino, Eric Bailly ve David Luiz isimleri listenin başını çekmişti. Siyah-Beyazlılar’ın, stoper hattı için bu üç isimden birini her an yeni stoperi olarak açıklama ihtimali oldukça yüksek görünüyordu. Görüşmeler son aşamaya geldi. Brezilya ekiplerinden Fluminense forması giyen Nino, ön planda olsa da 7 milyon Euro’luk çıkış maddesi transferi zora sokuyordu. Söz konusu fiyatın tek seferde ödenmesi zorunluluğu, 26 yaşındaki futbolcunun Siyah-Beyazlı formayı giymesinin önündeki en büyük engeldi ve Beşiktaş rotayı İngiltere'ye çevirdi.

Haberin Devamı

 

Beşiktaş, Manchester Unitedın stoperi Baillyi transfer etti Resmen açıklandı

Luiz’e olumlu yanıt verilmişti

Tüm şartlar göze alındığında tecrübeli teknik adamın transferine sıcak baktığı oyuncu David Luiz. Şenol Güneş, önceki akşam Sivasspor mücadelesinden sonra Başkan Ahmet Nur Çebi ve yöneticilerle yaptığı toplantıda, Brezilya ekiplerinden Flamengo forması giyen 36 yaşındaki tecrübeli stoperden bu sezon faydalanabileceğini, ancak 1 sezonluk anlaşma yapılması gerektiğini ve maliyetin uygun rakamlara çekilmesi halinde transfere onay verebileceğini iletmişti.

Beşiktaş, Manchester Unitedın stoperi Baillyi transfer etti Resmen açıklandı

Beşiktaş, Premier Lig devinin stoperini kaptı

Manchester United’da top koşturan Fildişi Sahili futbolcu Eric Bailly’nin de 13 Ocak 2024’te başlayacak ve 11 Şubat 2024’te sona erecek Afrika Uluslar Kupası’na davet edilme ihtimali, Şenol Güneş’in bu transfere soru işaretiyle bakmasına sebep oluyordu. Ganalı Amartey ve Gambiyalı Colley’in ardından Bailly’nin de transfer edilmesi ve bu oyuncuların Afrika Uluslar Kupası’na gitmesi, Güneş’i savunma kurgusu konusunda oldukça zora sokacak gibi görünüyordu. Ancak, tüm bu haberlerin üzerine Beşiktaş, Manchester United2ın stoperi Bailly'i kadrosuna kattığını resmen açıkladı.

İşte Beşiktaş'ın Bailly açıklaması:

Beşiktaş’a Hoş Geldin Eric Bailly Kulübümüz, Fildişili defans oyuncusu Eric Bailly’nin nihai transferi hususunda Manchester United ile anlaşmaya varmıştır. Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Eric Bailly’e şanlı formamızla üstün başarılar diler, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

BU AKŞAM İSTANBUL'A GELECEK

Beşiktaş'ın yeni transferi Eric Bailly'yi taşıyan uçak, bugün saat 20.15'de İstanbul Havalimanı'na inecek.

Beşiktaş, Manchester Unitedın stoperi Baillyi transfer etti Resmen açıklandı

YORUM YAZ