MENÜ

Beşiktaş'ta çok yönlü yıldızın transferi tamam! Kulübüyle anlaşma sağlandı

Beşiktaş, transferi için uzun zamandır uğraş verdiği çok yönlü oyuncu için kulübü ile anlaşmaya vardı. Yıldız futbolcun resmi imzaların ardından yeni haftada İstanbul’a gelip takıma katılması bekleniyor. İşte tüm detaylar...

Beşiktaş'ta çok yönlü yıldızın transferi tamam! Kulübüyle anlaşma sağlandı

Beşiktaş, transferi için uzun zamandır uğraş verdiği çok yönlü oyuncu için kulübü ile anlaşmaya vardı. Yıldız futbolcun resmi imzaların ardından yeni haftada İstanbul’a gelip takıma katılması bekleniyor. Bu transfer çalışmasının yanı sıra Kartal'daki diğer gelişmeler de haberimizde...

Haberin Devamı

İşte Talisca teklifinin detayları

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in, “Anderson Talisca ile konuştum. Çok özlediğini, gelmek istediğini söyledi ama iş ekonomiye geldiğinde 10 milyon Euro’dan aşağı değil. Ama orta bir yol istedi” ifadelerini kullanmasının ardından kulübün en önemli gündem maddesi Anderson Talisca olmuştu. Yıldız 10 numaranın maaşında 8 milyon Euro’ya kadar inmeye olumlu bakması sonrasında temaslar hızlanmıştı. Siyah-Beyazlı kulübün, Arabistan temsilcisi Al Nassr’a, Anderson Talisca için yaptığı resmi teklifin detayları ortaya çıktı.

Beşiktaşta çok yönlü yıldızın transferi tamam Kulübüyle anlaşma sağlandı

Girişimler sürecek

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin danışmanlarından Erol Kaynar, Siyah-Beyazlılar’ın Talisca temaslarıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Kaynar, “İşin gerçeği şu; Talisca nisan ayında takımıyla 3 yıllık sözleşme imzaladı. Bunu rağmen Başkan Ahmet Nur Çebi, kulübü Al-Nassr’a 10 milyon Euro bonservis ve 2 milyon Euro bonus şeklinde iki defa teklifte bulundu. Buna rağmen Suudi Arabistan kulübünden herhangi cevap ya da karşı istek gelmedi” ifadelerini kullandı. Beşiktaş’ın, Talisca için girişimlerine devam edeceği bildirildi.

Haberin Devamı

Ziyech için yoğun mesai...

Siyah-Beyazlılar, transfer döneminin son haftalarını hareketli geçiriyor... Şu ana kadar hem Beşiktaş taraftarı hem de teknik direktör Şenol Güneş’in talep ettiği şekilde hamleler yapamayan yönetim, bombaları son düzlükte patlatmayı amaçlıyor. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren yönetim, kulübe menacerler aracılığıyla önerilen İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea’nin Faslı yıldızı Hakim Ziyech’i renklerine bağlamak için yoğun mesai harcıyor.

3 milyon Euro önerildi

Normal şartlarda Arabistan’a gitmesi beklenen ancak istediği seviyede ekstrem teklifler alamaması sebebiyle rotasını Avrupa’ya çeviren Ziyech’e, en yüksek gelen maaş teklifi 3 milyon Euro oldu. Bundan dolayı biraz daha beklemeyi tercih eden tecrübeli kanat oyuncusu, 4.5 milyon Euro’luk maaş talebini kabul edecek bir kulüp arıyor. Siyah-Beyazlılar’ın, başarılı hücumcu için bu rakamı ödemeye hazır olduğu ve satın alma opsiyonlu kiralama formülüyle bu transferi tamamlamak istediği kaydedildi.

Haberin Devamı

Beşiktaşta çok yönlü yıldızın transferi tamam Kulübüyle anlaşma sağlandı

Sakatlığı yok...

Herhangi bir sakatlığı bulunmayan ve Chelsea’nin yeni sezon planlamasında yer almayan futbolcularla beraber antrenmanlarını yapmaya devam eden Ziyech’in, kulüplerin anlaşması halinde Siyah-Beyazlı formayı giymeye olumlu bakacağı ifade edildi. Takıma hem Şenol Güneş’in istediği bir profilde oyuncu kazandırmayı hem de camianın motivasyonunu tekrar yukarı çekmeyi planlayan yönetim, bu transferde geri sayımda...

Kulübüyle anlaşma sağlandı

Teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüten Siyah-Beyazlılar, Türkiye Futbol Federasyonu’nun Türki Cumhuriyetler’in vatandaşlarına yerli listesinde 1 ek kontenjan açması sonrasında gözünü Rusya’ya çevirmişti. CSKA Moskova’dan Bakhtiyor Zaynutdinov için uzun süredir girişimlerde bulunan Kara Kartal, sonunda istediğini aldı. Yönetim, 25 yaşındaki futbolcu için kapıyı ilk olarak 6.5 milyon Euro’da açan CSKA’yla yaptığı pazarlıklarda son olarak rakamı 4.5 seviyesine getirdi ve anlaşma sağladı.

Haberin Devamı

Beşiktaşta çok yönlü yıldızın transferi tamam Kulübüyle anlaşma sağlandı

Kale hariç her yerde!

Kale hariç neredeyse tüm bölgelerde forma giyebilen başarılı futbolcunun yeni haftada İstanbul’a gelmesi ve Siyah-Beyazlı formayı giymesi bekleniyor. Yönetim, Kazakistanlı futbolcuyla da seneliği 1.2 milyon Euro’dan 4 yıllık sözleşme imzalayacak. Zaynutdinov’un temsilcisi Evgeny Novikov, FANATİK’e bir süre önce yaptığı açıklamada, “Beşiktaş, Bakhtiyor Zaynutdinov için CSKA’yla temas halinde. Eğer kulüpler anlaşırsa Bakhtiyor, Beşiktaş formasını mutlulukla giyer” demişti.

Beşiktaşta çok yönlü yıldızın transferi tamam Kulübüyle anlaşma sağlandı

YORUM YAZ