MENÜ

Beşiktaş kadrosunda büyük değişiklik! Fernando Santos'tan rotasyon kararı

Beşiktaş'ta teknik ekip, 2-0’lık Gaziantep mağlubiyetinin ardından cumartesi günkü Antalyaspor karşılaşması öncesinde kadroda büyük değişime gidecek. Savunmayı sil baştan oluşturacak olan Santos, orta alan ve hücum da eklenince 5 farklı dokunuş yapacak

Beşiktaş kadrosunda büyük değişiklik! Fernando Santos'tan rotasyon kararı

Siyah-Beyazlılar, hafta başında 2-0 kaybettikleri Gaziantep karşılaşmasına; Mert Günok, Onur Bulut, Joe Worrall, Necip Uysal, Arthur Masuaku, Milot Rashica, Al Musrati, Bakhtiyor Zaynutdinov, Gedson Fernandes, Ernest Muci ve Semih Kılıçsoy ilk 11’iyle çıkmıştı.

Haberin Devamı

Elde edilen mağlubiyet sebebiyle kadroda değişim kararı alan teknik direktör Fernando Santos, bu duruma 3 cezalı ismin de eklenmesiyle birlikte Antalyaspor karşılaşması öncesinde birçok oyuncuda değişime gidecek. Necip Uysal, Artur Masuaku ve Rachid Ghezzal’ın sarı kart cezalısı olması sebebiyle peş peşe değişimler olacak.

CENK TOSUN’DAN ÜZGÜNÜ YOK

Gaziantep karşılaşmasına sonradan dahil olan Cenk Tosun, son anlarda bir penaltı pozisyonundan yararlanamamıştı. Bundan dolayı oldukça üzgün olan Cenk’i, karşılaşma sonunda takım arkadaşları ve teknik ekip teselli etti. A Milli golcü, Antalyaspor karşılaşması öncesinde yapılan antrenmanlarda ekstra çalışarak cumartesi günü Tüpraş Stadı’nda oynanacak maça damga vurmak istiyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş kadrosunda büyük değişiklik Fernando Santostan rotasyon kararı

ANTE REBİC’E YEŞİL IŞIK...

Sezon başında Milan’dan bedelsiz olarak transfer edilen ve büyük işler yapması beklenen Ante Rebic, Beşiktaş’a veda etmeye hazırlanıyor. Fernando Santos’un gözüne giremeyen Ante Rebic, Gaziantep FK maçının kadrosuna dahil edilmedi. Kadroya alınmadığını görünce sinirlenen Rebic’in, Beşiktaş’tan sezon sonu ayrılma kararı aldığı kaydedildi. Oyuncudan memnun olmayan yönetim de bu duruma yeşil ışık yaktı.

SALİH UÇAN DÖNÜYOR

Kalede yine Mert’i görevlendirecek olan Santos’un, savunma dörtlüsünü tamamen değiştirmesi bekleniyor. Deneyimli hocanın, Antalyaspor karşısında geri dörtlüyü; Jonas Svennson, Tayyip Talha, Omar Collley ve Zaynutdinov’dan oluşturması planlanıyor. Orta sahada; Gedson Fernandes ve Ernest Muci’yi kullanmayı sürdürecek olan Santos, Al Musrati yerine sakatlıktan kurtulan Salih Uçan’ı sahaya sürecek. İleri bölgede de değişime imza atmayı planlayan Santos, en ileride Semih Kılıçsoy’la Milot Rashica’ya görev verip ekstra olarak bu kez Cenk Tosun’u 11’e yazacak.

Beşiktaş kadrosunda büyük değişiklik Fernando Santostan rotasyon kararı

Beşiktaş kadrosunda büyük değişiklik Fernando Santostan rotasyon kararı

YORUM YAZ