MENÜ

Beşiktaş istiyordu! Bonucci'nin yeni takımını açıkladılar

Beşiktaş, stoper arayışlarını sürdürüyor. Sergio Ramos'un maliyeti nedeniyle transferden vazgeçilirken Leonardo Bonucci için nabız yoklandı. Fakat olumlu dönüş olmadı.

Beşiktaş istiyordu! Bonucci'nin yeni takımını açıkladılar

Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, stoper pozisyonu için arayışlarını sürdürüyor. Siyah-Beyazlı takım listesine birçok ismi dahil ederken, Lenonardo Bonucci için nabız yokladı.

Haberin Devamı

Ramos'tan sonra Bonucci de olmadı

Paris Saint Germain'den ayrılarak bonservisini eline alan Sergio Ramos ile yaptığı görüşmeler sonucu yıldız savunmacının maliyeti nedeniyle transferi rafa kaldıran Beşiktaş yönetimi Leonardo Bonucci için harekete geçti. Sabah'ta yer alan habere göre Siyah-Beyazlılar Bonucci'de de aradığını bulamadı.

Bonucci'nin tercihi Bundesliga

Juventus ile yol ayrılığına hazırlanan tecrübeli stoperin ilk tercihinin Almanya olduğu kaydedildi. 36 yaşındaki Bonucci, Bundesliga'da mücadele eden Union Berlin ile transfer görüşmelerini sürdürüyor.

Beşiktaş istiyordu Bonuccinin yeni takımını açıkladılar

Juventus'ta efsane oldu

Kariyeri boyunca ülkesi İtalya'da forma giyen ve Inter, Treviso, AC Pisa, Genoa, Bari ve Milan gibi takımlarda oynayan Leonardo Bonucci, Juventus'ta efsane oldu.

Haberin Devamı

2010'da Juventus'un kapısından giren tecrübeli oyuncu, 7 yıl sonra Milan'a 42 milyon Euro karşılığında transfer oldu. Fakat 1 senenin ardından tekrar eski kulübüne 35 milyon Euro bonservis bedeliyle geri döndü.
Geçen sezon 26 maça çıktı

Beşiktaş istiyordu Bonuccinin yeni takımını açıkladılar

2022/23 sezonunda Juventus formasıyla 26 maça çıkan Leonardo Bonucci, 2 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 36 yaşındaki stoper, 3 mücadelede sarı kart gördü.

Beşiktaş istiyordu Bonuccinin yeni takımını açıkladılar

YORUM YAZ