MENÜ

Beşiktaş ile Sabah FK, depremzedeler için sahaya çıkıyor

Beşiktaş, Azerbaycan ekibi Sabah FK ile gelirleri depremzede vatandaşlarımıza bağışlanmak üzere 13 Mayıs Cumartesi günü Bakü'de bir özel maç oynanacağını açıkladı.

Beşiktaş ile Sabah FK, depremzedeler için sahaya çıkıyor

Beşiktaş, Bırakmam Seni Türkiyem Yardım Kampanyası kapsamında Azerbaycan Premier Lig ekiplerinden Sabah FK ile Tevfik Behramov Stadyumu’nda dostluk maçında karşılaşacağını duyurdu.

Haberin Devamı

Siyah Beyazlı kulüp, gelirleri depremzede vatandaşlarımıza bağışlanmak üzere 13 Mayıs Cumartesi günü oynanacak ve saat 18.00'de başlayacak karşılaşma ile ilgili resmi sitesi üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Futbol A Takımımız, ülkemizi yasa boğan deprem felaketinin ardından ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın aydınlık yarınlara kavuşması için başlattığımız “Bırakmam Seni Türkiyem” yardım kampanyası kapsamında Azerbaycan Premier Lig ekiplerinden Sabah FK ile dostluk maçında karşılaşacak.

13 Mayıs Cumartesi günü Tevfik Behramov Stadyumu’nda oynanacak maç TSİ 18.00’de başlayacak. Taraftarlarımızın ve kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız."

YORUM YAZ