MENÜ

Beşiktaş ile Galatasaray transferde karşı karşıya! Teklif ortaya çıktı, bir kez daha görüştüler...

Ara transfer dönemi devam ederken Beşiktaş ile Galatasaray, Süper Lig'in yıldız orta sahası için karşı karşıya geldi. Siyah Beyazlılar, oyuncu için resmi teklifini sunarken Sarı Kırmızılılar, kulüp yöneticisi ile görüşmesi sonrası teklifini güncelledi ve yarış kızıştı.

Beşiktaş ile Galatasaray transferde karşı karşıya! Teklif ortaya çıktı, bir kez daha görüştüler...

12 Ocak'ta başlayan, 8 Şubat'ta bitecek olan ara transfer döneminde heyecan tüm hızıyla sürerken sıcak bir gelişme yaşandı. Wout Weghorst'un boşluğunu Vincent Aboubakar ile dolduran Şenol Güneş'li Beşiktaş ile ilk imzayı Kaan Ayhan'a attıran Okan Buruk'lu Galatasaray, Süper Lig'in yıldız ismi için karşı karşıya geldi. Siyah Beyazlılar'ın teklifi ortaya çıkarken Sarı Kırmızılılar'ın teklifini güncellemesi sonrası yarış kazandı. İşte iki kulüpte yaşanan son dakika gelişmeleri...

Haberin Devamı

CENK TOSUN'A YENİ SÖZLEŞME

Beşiktaş yönetimi, sezon başında 1+1 yıllığına kadrosuna dahil ettiği Cenk Tosun’un başarılı performansı sonrası opsiyon maddesinin şartlarını beklemeden sözleşmenin uzatılması kararını aldı. Şu ana dek ligde 18 maça çıkan ve 8 gol, 1 asist katkısı sağlayan Cenk’in kalan bölümde şartları tamamlaması beklenmeyecek. 31 yaşındaki golcüyle kısa süre içerisinde masaya oturacak olan yönetim, yıllık 10 milyon TL’ye imza atan oyuncusuna iyileştirilmiş teklifini sunacak ve sözleşmesini 2 yıl daha uzatmayı önerecek. Tarafların önümüzdeki ay yeni anlaşmayı imzalaması bekleniyor.

SAISS'LE YOLA DEVAM

Kartal’ın tecrübeli savunmacısı Romain Saiss’e talip çıktı. Daily Mail’de çıkan habere göre; stoper arayışlarını sürdüren Nottingham Forest, Atletico Madrid’in tecrübeli defans oyuncusu Felipe’yi transfer gündemine aldı. Premier Lig ekibinin hocası Steve Cooper’ın, Brezilyalı stoperin yanı sıra Beşiktaş’tan Romain Saiss’e de ilgi gösterdiği belirtildi. Ancak Beşiktaş’ın Saiss’le yola devam kararı aldığı bildirildi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'TA LİDERLİK HESAPLARI

Süper Lig’de lider Galatasaray, 28 Ekim’de Karagümrük deplasmanıyla başladığı maratonda; Beşiktaş, Başakşehir (d), İstanbulspor, Sivasspor (d), Ankaragücü, Fenerbahçe (d), Hatayspor ve Antalyaspor’u yenip 8’i İstanbul’da 1’i Sivas’taki 9 maçta 27 puan toplamış ve zirvede farkı açmıştı. Kartal da Aslan’ı ligin en tepesine taşıyan fikstürün hemen hemen benzerine yarın itibarıyla başlayacak. Beşiktaş, sıradaki 8 lig maçının 7’sini İstanbul’da oynayacak. Ve bu 7 rakip, Sarı- Kırmızılılar’ın kayıpsız geçtiği takımlar arasında yer alıyor.

ŞENOL GÜNEŞ'İN PLANI...

Hedef, seriye devam Adana Demir, Kasımpaşa, Konya, Kayseri ve son olarak da Adana Demirspor’u yenerek 5 maçlık seri yakalayan Kara Kartal’da teknik direktör Şenol Güneş, kazanmaya devam edip 8 maçlık periyodun sonunda ligin zirvesini ele geçirmeyi planlıyor. Bu periyotta Beşiktaş, Karagümrük (d), Sivasspor (d), Ankaragücü, Antalyaspor, Başakşehir (d), İstanbulspor, Fenerbahçe (d) ve Giresunspor’la oynayacak.

Haberin Devamı

ROSIER'NİN CEZASI 1 MAÇA İNDİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun (PFDK) Valentin Rosier’e verdiği 2 maçlık cezayı 1 maça indirdi. Kuruldan yapılan açıklamaya göre PFDK’nin verdiği karara yapılan itirazın incelendiği belirtilerek, Siyah- Beyazlı futbolcunun cezasının 1 resmi müsabakadan men ve 9 bin 750 lira para cezası şeklinde düzeltildiği belirtildi.

AANHOLT PSV'YE GİDİYOR

Galatasaray'ın gözden çıkardığı Patrick van Aanholt'a sürpriz talip... Sol beki Phillip Max'a Frankfurt'un talip olduğu PSV Eindhoven, açılan boşluğu Cim Bom'un yıldızıyla doldurmaya hazırlanıyor. Hollanda medyasında yer alan haberlere göre PSV ile Aanholt arasında görüşmeler tamamlandı. Max'ın transferi gerçekleştiği an, Aanholt da yola çıkacak. Galatasaray'ın bu transferde bonservis beklentisinin olmadığı haberin detayları arasında yer alıyor.

BERKAN KUTLU İÇİN RESMİ TEKLİF!

Son dönemde Galatasaray'ın en kilit isimlerinden olan Berkan Kutlu'ya İtalya'dan talip çıktı. Serie A'da topladığı 8 puanla son sırada yer alan ve kadrosunu güçlendirme adına transfer çalışmalarına hız veren Cremonese, milli orta saha için Sarı Kırmızılı ekibe resmi teklifini sundu.

Haberin Devamı

ZORUNLU SATIN ALMA OPSİYONU: 4 MİLYON EURO

Berkan'ı sezon sonuna kadar kiralamak isteyen İtalyan ekibi, sözleşmeye 4 milyon Euro'luk zorunlu satın alma opsiyonu da ekledi. Milli oyuncuya yarım sezon için 700 bin Euro öneren Cremonese, Galatasaray'ın cevabını beklemeye başladı. 31 Ocak'ta İtalya'da ara transfer döneminin sona erecek olması nedeniyle İtalyan temsilcisinin Sarı Kırmızılılar'dan bir an önce cevap almak istediği öğrenildi. Sezon başında bir süre formasından uzak kalan Berkan, Lucas Torreira'nın yokluğunda Sivasspor ve Ankaragücü maçlarında bulduğu şansı iyi değerlendirmiş, devam eden süreçte Okan Buruk'un vazgeçilmezleri arasına girmişti. Ligue 1'de 8. sırada bulunan Clermont da milli oyuncuyla ilgilenirken Cremonese en ciddi hamleyi yaparak teklifini sundu.

Haberin Devamı

4 MİLYON EURO'YA GELDİ

Temmuz 2021'de 4 milyon Euro bonservisle Alanyaspor'dan transfer edilen başarılı orta saha, Sarı Kırmızılı formayla çıktığı 68 resmi maçta 1 gol, 5 asistle oynadı. A Milli Takım formasını da 7 kez giyen 25 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 4 milyon Euro.

KAAN AYHAN RESMEN AÇIKLANDI

Galatasaray’ın 400 bin Euro kiralama, 2.8 milyon Euro satın alma opsiyonuyla kadrosuna kattığı Kaan Ayhan transferinin perde arkası ortaya çıktı. Galatasaray’ın yaz döneminde de gündemine gelen ama son anda gerçekleşmeyen Kaan Ayhan transferi çok stratejik bir hamle ile olumlu sonuçlandı. Farklı pozisyonlarda oynayabilen milli futbolcu yerli denkleminde önemli bir hamle olmasının yanı sıra savunmada önemli bir alternatif olacak. Kaan, ayrıca Dubois’in sol bekte devam edeceği düşünüldüğünde Sacha Boey için de sağ bekte önemli bir alternatif olarak değerlendiriliyor. 

BEŞİKTAŞ'A TRANSFERİ NEDEN GERÇEKLEŞMEDİ?

Kaan Ayhan için Beşiktaş da devreye girmiş, İtalyan kulübü Sassuolo ile pazarlık için masaya oturmuştu. İlk etapta kiralık düşünülen oyuncu için İtalyanlar zorunlu satın alma maddesi koymak istedi, Siyah Beyazlılar bunu kabul etmedi. Böyle olunca görüşmeler daha fazla ilerleyemedi. Kaan Ayhan’ın Türkçe, Almanca, İtalyanca ve İngilizce bilmesi büyük bir avantaj olarak değerlendiriliyor. Yeni Galatasaraylı, bu özelliğinden dolayı takım içerisinde köprü vaziyeti de görecek.

HADZIAHMETOVIC İÇİN KARŞI KARŞIYALAR

İki kulüp de transfer döneminde kadrolarını güçlendirmek adına çalışmalarını son sürat sürdürürken sıcak bir gelişme yaşandı. Beşiktaş, Konyaspor'un yıldız orta sahası Amir Hadziahmetovic için resmi teklifini sunarken Sarı Kırmızılılar, kulüp yöneticisi ile görüşmesi sonrası Boşnak orta saha için yaptığı teklifini güncelledi.

KONYASPOR BAŞKANI ÖZGÖKÇEN AÇIKLAMIŞTI

Hatırlanacağı üzere Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, geçtiğimiz günlerde Amir Hadziahmetovic'e gelen transfer teklifleriyle alakalı soruya, "Amir ile alakalı bu transfer döneminde kulübümüze resmi teklifler geldi. Bunların bir kısmı yurt dışından, bir kısmı da Süper Lig takımlarından. Amir'i, Konyaspor'un menfaatleri dışında hiçbir kulübe satmayız. Gelen tekliflerin hepsini reddettik. Amir için şu anda belirlediğimiz bedelde bir teklif bulunmadığından transferi şu anda söz konusu değil" şeklinde yanıt vermişti.

BEŞİKTAŞ'IN TEKLİFİ ORTAYA ÇIKTI

Vole'den Yağız Sabuncuoğlu, Beşiktaş'ın Amir için 3 milyon Euro bonservis, 1 milyon Euro performans bonusu ve sonraki satıştan pay yüzde 20 pay önerdiğini duyurdu, yıldız oyuncunun Siyah Beyazlı ekibe gitmek için Konyaspor yönetiminden izin istediğini aktardı.

GALATASARAY'DAN KARŞI ATAK

Beşiktaş'ın bu hamlesi sonrası Galatasaray'dan karşı atak geldi. Sarı Kırmızılılar, Kartal'ın teklifinden sonra Hadziahmetovic için yaptığı teklifi güncelledi. Konyaspor Başkan Yardımcısı Süleyman Oğuz, bugün Galatasaray ile görüşme gerçekleştirdi. Kısa süre içerisinde 25 yaşındaki yıldızın yeni takımının belli olması bekleniyor.

 

10 GOLE KATKI SUNDU

Amir Hadziahmetovic bu sezon Konyaspor formasını 23 müsabakada giydi. Tecrübeli orta saha bu süreçte rakip fileleri 6 kez havalandırdı. Boşnak oyuncu takım arkadaşlarına da 4 gol pası verdi. Kulübüyle sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. 25 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 6 milyon euro olarak gösteriliyor.

Arjantinli Oyuncuların City Forması ile Attığı En Güzel Goller

YORUM YAZ