MENÜ

Beşiktaş için olay iddia! İşte Fernando Santos sonrası ilk aday

Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Karabağ'ın Brezilyalı yıldızı Juninho için Azerbaycan cephesinden açıklama geldi. Ayrıca Siyah-Beyazlılar'da Fernando Santos'un olası ayrılığı durumunda listedeki ilk aday da belli oldu.

Beşiktaş için olay iddia! İşte Fernando Santos sonrası ilk aday

Azerbaycan Ligi'nde zirvede yer alan UEFA Avrupa Ligi'nde de tarihinde ilk kez son 16 Turu'na kalan Karabağ'da Juninho transferin gözdesi oldu.

Haberin Devamı

Brezilyalı forvet için Beşiktaş iddiaları gündemde yer alırken Azerbaycan cephesinden açıklama geldi.

"Minimum 8 milyon Euro bonservis bedeli isteyecek"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Azerbaycan'dan CBC Sport ve Sportinfo TV yorumcusu Elçin Cafarov, "Beşiktaş'tan Karabağ kulübüne Juninho'nun transfer edilmesi ile ilgili resmi bir teklif gelmedi. Eğer bu transfer gerçekleşirse Karabağ Juninho için minimum 8 milyon Euro bonservis bedeli isteyecek. Juninho da Avrupa kulüplerinin ilgisinden sonra ayrılmak istediğini yönetime iletti. Avrupa Ligi'ndeki muhteşem performanstan sonra Karabağlı futbolcular birçok kulübün radarına girdi. Juninho da bunlardan birisi." dedi.

Beşiktaş için olay iddia İşte Fernando Santos sonrası ilk aday

"İlk sırada Azerbaycanlı hoca yer alıyor"

Haberin Devamı

Teknik direktör konusuna da değinen Cafarov, "Kurban Kurbanov iddiası" Beşiktaş yönetimi, Karabağ teknik direktörü Kurban Kurbanov'u da listesine aldı. Olası Fernando Santos ayrılığında ilk sırada Azerbaycanlı hoca yer alıyor." dedi.

Beşiktaş için olay iddia İşte Fernando Santos sonrası ilk aday

Juninho'nun performansı

Karabağ'ın yıldızı Juninho bu sezon 42 resmi maçta forma şansı buldu. Brezilyalı forvet bu karşılaşmalarda 23 gol sevinci yaşadı. Juninho takım arkadaşlarına 7 asist yapma başarısı gösterdi.

YORUM YAZ