MENÜ

Beşiktaş için Dünya Kupası'nda bir ilk!

Beşiktaş'ta Dünya Kupası için bir ilk yaşandı. Siyah beyazlı kulüp, turnuvaya tam 4 oyuncu gönderdi. Bu da kulüp tarihinde bir ilk olarak karşımıza çıktı. Siyah beyazlı yönetim bunun gururunu yaşadı.

Beşiktaş için Dünya Kupası'nda bir ilk!

Süper Lig'de bu sezon henüz istediği performansı sergileyemeyen, teknik direktör Valerien Ismael sonrasında takımın başına eski hocası Şenol Güneş'i getiren Beşiktaş, Dünya Kupası çoşkusunu yaşıyor.

Haberin Devamı

Siyah beyazlı takım, Şenol hocanın gelmesi sonrasında Dünya Kupası arasını iyi değerlendirmek istiyor. Tecrübeli teknik adam, takımı kendi sistemine adapte etmek için kollarını sıvadı. Kartal'da Dünya Kupası'na 4 yıldız gitti. Onlardan eksik çalışmlarını sürdürecek olan Beşiktaş, bir yandan da Dünya Kupası'na oyuncu göndermenin gururunu yaşıyor.

Atiba Hutchinson, Genç Sporcular İle Buluşması

Haberin Devamı

KULÜP TARİHİNDE İLK

Siyah beyazlılar'da forvet oyuncusu Wout Weghorst Hollanda Milli Takımı, Kevin N’Koudou Kamerun Milli Takımı, Romain Saiss Fas Milli Takımı kadrosunda kendisine yer bulurken, 39 yaşındaki Atiba Hutchinson’ın Kanada’da kadroya alınmasıyla Beşiktaş’tan 4 futbolcu Katar’a gidecek ve bu durum ilk kez yaşanacak.

Beşiktaş için Dünya Kupasında bir ilk

2018'DE 3 KİŞİ VARDI

Hürriyet'te yer alan haberde, 2018’de Rusya’daki Dünya Kupası’nda Pepe, Quaresma (Portekiz), Vida (Hırvatistan) ile temsil edilen siyah beyazlılarda 2014’te sezonu Kartal’da tamamlayan Hugo Almeida (Portekiz), Jermaine Jones (ABD), Dany Nounkeu (Kamerun) turnuvada sahne almıştı.

Beşiktaş için Dünya Kupasında bir ilk

2002'DE TAYFUR VE İLHAN

2010 Güney Afrika’da Holosko (Slovakya) ile Rodrigo Tello (Şili), Beşiktaş’ı temsil ederken, 2002’de Tayfur Havutçu, İlhan Mansız (Türkiye) ve Zoubaier Baya (Tunus) Güney Kore ile Japonya’nın ortaklaşa düzenlediği turnuvaya katıldı. 1998’de ise Daniel Amokachi (Nijerya), Marijan Mrmic (Hırvatistan), Zlatko Yankov (Bulgaristan) Fransa’da Dünya Kupası’nda mücadele eden Beşiktaşlı futbolcular oldu.

Beşiktaş için Dünya Kupasında bir ilk

YORUM YAZ