MENÜ

Beşiktaş hayata döndü! Sıra geldi Lugano'ya...

Beşiktaş, 4-2’lik Adana Demirspor yenilgisi sonrası dün Konya’da moral buldu. Beşiktaş belki çok iyi oynamadı ama Uğurcan (k.k) ve Abobuakar’ın golleriyle çok kritik bir galibiyet alarak puan tablosunda üst sıralara tutunmayı bildi.

Beşiktaş hayata döndü! Sıra geldi Lugano'ya...

Beşiktaş için bu sezon ligde iyi başlamadı. Ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray dolu dizgin yola devam ederken, Kara Kartal beklenmedik kayıplar yaşadı. Önce Pendik beraberliği, ardından gelen 3-0’lık Trabzonspor yenilgisi SiyahBeyazlılar için darbe oldu. Beşiktaş, hafta içerisinde ise 10 eksikli Adana Demirspor’a 4-2 kaybederek büyük şok yaşadı. Artık kayıba tahammülü olmayan Şenol Güneş ve öğrencileri, zorlu Konya deplasmanında hata yapmadı. Kara Kartal, belki oyun olarak yine bekleneni veremedi, fazla pozisyona giremedi. Ancak ilk yarının son anlarında Rashica’nın içeri çevirdiği topta Uğurcan Yazğılı’nın kendi kalesine attığı golle soyunma odasına 1-0 önde girdi.

Haberin Devamı

FİŞİ ABOUBAKAR ÇEKTİ!

Sıra geldi Lugano’ya

İkinci devrede Konyaspor beraberlik için bastırırken Oğulcan Ülgün’ün aynı pozisyona iki sarı kart görüp takımını 10 kişi bırakması, Beşiktaş’ın işini kolaylaştırdı. Kara Kartal, Vincent Aboubakar’ın 63. dakikada rakiplerini çalımlayıp sol ayağıyla attığı güzel golle skoru 2-0’a getirdi ve rahatladı. Beşiktaş, Konya’dan galibiyetle dönerek hem lider Fenerbahçe’nin 8 puanlık farkı açmasını engelledi hem de puan tablosunda üst sıralara tutundu. Siyah Beyazlılar, hafta içerisinde Konferans Ligi’nde Lugano ile karşılaştıktan sonra hafta sonunda ligde İstanbulspor’u ağırlayacak.

Beşiktaş hayata döndü Sıra geldi Luganoya...

YORUM YAZ