MENÜ

Beşiktaş haberi: Sivasspor maçı öncesi Önder Karaveli'den Josef açıklaması

Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli, Sivasspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını vurgulayan Karaveli, son maçta ağrıları nedeniyle oyundan aldıkları Josef'i ihtiyaç duymaları halinde kullanacaklarını ifade etti.

Beşiktaş haberi: Sivasspor maçı öncesi Önder Karaveli'den Josef açıklaması

Süper Lig'in 27. haftasında Sivasspor'a konuk olacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Önder Karaveli, 90 dakika öncesi yayıncı kuruluşa konuştu. İki takıma da sağlıklı bir maç dilediğini belirten Karaveli, müsabakaya iyi hazırlandıklarını belirtti, ''En sağlıklı oyuncularımızla birlikte bir plan yaptık, maçı yaşayıp göreceğiz.'' dedi.

Haberin Devamı

'İhtiyaç olursa kullanacağız'

Yedekler arasında yer alan Josef'i ihtiyaç olması halinde kullanacaklarını dile getiren Beşiktaş'ın hocası, ''Josef'in son oynadığımız maçta ağrıları olmuştu. Bu hafta sadece 1 gün bizimle olabildi. İhtiyaç olursa kullanacağız.'' diye konuştu.

'Benim için büyük bir gurur'

Karaveli, ayrıca Rıza Çalımbay'ın Beşiktaş'ın efsane isimleri arasında yer aldığının altını çizdi, "Rıza Hoca, Beşiktaş kaptanıdır. Tribünden seyrettiğim bir oyuncuya karşı, onun takımıyla hoca olarak mücadele edeceğim. Benim için büyük bir gurur." dedi.

YORUM YAZ