MENÜ

Beşiktaş, Galatasaray derbisi planını belirledi!

Milli araya İstanbulspor galibiyetiyle nefes alarak giren Siyah-Beyazlılar'da gözler tamamen cumartesi oynanacak Galatasaray maçına çevrildi. Burak Yılmaz tüm planlarını zafer üzerine yaparken derbi planını da belirledi. İşte detaylar...

Beşiktaş, Galatasaray derbisi planını belirledi!

Yönetimin olağanüstü kongre kararı aldığı, teknik direktör Şenol Güneş'in istifa ettiği ortamda Beşiktaş, İstanbulspor'u yenerek milli araya nefes alarak girmişti. Burak Yılmaz yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Kara Kartal gözünü Galatasaray derbisine çevirdi.

Haberin Devamı

Bir iyi, bir kötü haber

Yılmaz, şampiyonluğun en büyük favorilerinden biri olan Aslan'ı yenerek hem kendisini kanıtlamayı hem de takımının seri yakalamasını hedefliyor. Mücadele öncesinde provalar başlarken Siyah-Beyazlılar'a bir iyi, bir kötü haber geldi.

Beşiktaş, Galatasaray derbisi planını belirledi

Gedson geri döndü

Ayak bileğindeki sakatlığını atlatan Gedson Fernandes, saha antrenmanlarına başladı. Portekizli oyuncunun, derbi öncesi takıma dönmesi teknik ekibi sevindirdi. Yıldız orta sahanın Galatasaray derbisine kadar sağlığına tamamen kavuşup dev maça ilk 11’de çıkması bekleniyor.

İTALYANLAR DUYURDU...

Beşiktaş, Galatasaray derbisi planını belirledi

Oynama ihtimali düşük

Son İstanbulspor maçında ağrı hissettiği için oyuna devam edemeyen Eric Bailly'den üzen haber geldi. Fildişili stopere yapılan MR görüntülemesinde kürek kemiği çevresi kas grubunda spazm; sağ uyluk arka adalesinde ise gerilme ve ödem tespit edildiği açıklandı. Tecrübeli stoperin, Galatasaray derbisine yetişme ihtimalinin oldukça düşük olduğu ve stoper tandeminin Omar Colley ve Daniel Amartey’den oluşabileceği kaydedildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş, Galatasaray derbisi planını belirledi

Çok formda geliyor

Kara Kartal’ın yıldız kanat oyuncusu Milot Rashica, milli arenadaki performansıyla alkış topladı. Ülkesi Kosova’nın Andorra’yı 3-0 yendiği mücadelede 2 gol ve 1 asistle oynayarak maçın kahramanı olan Rashica, Beşiktaş teknik ekibini memnun etti. Ligde gelecek hafta oynanacak Galatasaray derbisi öncesinde planını yapmaya başlayan teknik sorumlu Burak Yılmaz’ın, dev karşılaşmadaki en önemli kozlarından biri Rashica olacak.

Beşiktaş, Galatasaray derbisi planını belirledi

Zaaflarını iyi biliyor

Geçen sezon Galatasaray’da kiralık olarak forma giymesi sebebiyle hem teknik direktör Okan Buruk hem de takımın önemli bölümünün zaaflarını iyi bilen Rashica’dan, ilk 11’de başlayacağı karşılaşmada Beşiktaş’a zaferi getiren isim olması bekleniyor. Beşiktaş’ın sezon başında Norwich City’den transfer ederek 4 yıllık sözleşme imzaladığı Rashica, Galatasaray’ın kendisine ilgisi olmasına rağmen uzun süre bekletilmesi sonrasında tercihini Siyah-Beyazlılar’dan yana kullanmıştı.

Beşiktaş, Galatasaray derbisi planını belirledi


‘Bana saygı duydular’

Rashica, Beşiktaş’a transferi sonrası, “Beşiktaş’la görüşmelere başladığımız ilk andan itibaren bana saygı duydular ve beni gerçekten istediklerini hissettirdiler. Benim için en önemli şey buydu ve Türkiye’ye, mutlu olduğum yere geri dönmek istedim. Ben ve ailem, burayı gerçekten çok sevdik ve burada iyi zaman geçirdik. Kulübün bana sunduğu plan ve projeler de çok iyiydi. Beni istediklerini hissettirdiler, o yüzden burayı tercih ettim” demişti.

Haberin Devamı
Burak Yılmaz'dan sakatlık açıklaması

Beşiktaş, Galatasaray derbisi planını belirledi

YORUM YAZ