Beşiktaş-Fenerbahçe maçının bütün biletleri tükendi!

Basketbol Süper Ligi'nin 10. haftasında oynanacak olan Beşiktaş Emlakjet-Fenerbahçe Beko maçının tüm biletlerinin tükendiği açıklandı.

Beşiktaş-Fenerbahçe maçının bütün biletleri tükendi!

9 haftası geride kalan Basketbol Süper Ligi'nde 6 galibiyetle 3. sırada yer alan Beşiktaş Emlakjet, 8 galibiyetle liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe Beko ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

Beşiktaş Emlakjet, ligdeki son maçında İzmir'de karşılaştığı Pınar Karşıyaka'ya 94-85 mağlup olmuştu. Fenerbahçe Beko ise Petkim Spor'u 96-85 mağlup etmişti.

İÇ SAHADA MAĞLUBİYETİ YOK

Geçen sezon ortaya konan kötü performansın ardından bu sezon takımı yenileyen Beşiktaş, başantrenör Dusan Alimpijevic yönetiminde iyi bir başlangıç yaptı. EuroCup'ta ülkemizi temsil eden Beşiktaş, oynadığı 8 maçta 6 galibiyet alırken iç sahada tek yenilgi aldı. Kartal ligde ise oynadığı tüm maçları kazanmayı başardı.

FENERBAHÇE'DE SAKATLAR CAN SIKIYOR

Süper Lig'de sadece tek mağlubiyetini Pınar Karşıyaka deplasmanında alan Fenerbahçe Beko, liderliğini sürdürüyor. Eurolegue'de ise 10 maça çıkan Sarı-Lacivertliler 5 galibiyet elde etti. Fenerbahçe'de Dysahwn Pierre, Nick Calathes, Metecan Birsen ve Tarık Biberovic'İn sakatlıkları bulunuyor

Haberin Devamı

BÜTÜN BİLETLER SATILDI!

Normalde maçlarını Akatlar'da oynayan Beşiktaş, bu özel derbi için Sinan Erdem'de oynamayı tercih etti. Taraftarına çağrıda bulunan Beşiktaş'a taraftardan da yanıt gecikmedi ve Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşmanın tüm biletleri satıldı.

BEŞİKTAŞ'TAN TEŞEKKÜR

Bütün biletleri tüketen taraftarına Beşiktaş'tan da teşekkür geldi. Beşiktaş'tan yapılan açıklama şöyle;

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 10. haftasında karşılaşacağımız Fenerbahçe Beko maçı biletlerinin tamamı tükenmiştir! Sinan Erdem Spor Salonu'nda tek bir koltuk bile boş bırakmayan Büyük Beşiktaş Taraftarına göstermiş olduğu büyük ilgi için sonsuz teşekkürler. 2 Aralık Cumartesi günü için hazır mısınız?

 Beşiktaş-Fenerbahçe maçının bütün biletleri tükendi

YORUM YAZ