MENÜ

Beşiktaş - Dinamo Kiev maçı canlı izle (BJK maçı TRT Spor canlı maç izle) Beşiktaş - Dinamo Kiev canlı skor ve şifresiz yayın

Beşiktaş, Konferans Ligi'nde 3-2 kazandığı maçın rövanşında taraftarı önünde Dinamo Kiev'i ağırlıyor. Beşiktaş’ın formda golcüsü Vincent Aboubakar, Kiev karşısında atacağı gollerle takımına zaferi getiren isim olmaya çalışacak. Rövanş maçı TRT Spor'dan şifresiz ve naklen yayınlanırken, karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbolseverler google üzerinden 'TRT Spor Beşiktaş - Dinamo Kiev canlı izle, Beşiktaş maçı şifresiz canlı yayın' araması yapıyor. Beşiktaş - Dinamo Kiev maçı ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Beşiktaş - Dinamo Kiev maçı canlı izle (BJK maçı TRT Spor canlı maç izle) Beşiktaş - Dinamo Kiev canlı skor ve şifresiz yayın

UEFA Konferans Ligi Play-Off turu rövanşında Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, Mircea Lucescu'lu Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'i konuk ediyor. Bükreş'te oynanan ilk maçı Vincent Aboubakar, Omar Colley ve Bakhtiyor Zaynutdinov'un golleriyle 3-2 kazanarak İstanbul'a avantajlı dönen siyah-beyazlı ekip, mücadeleyi kazanması ya da berabere bitirmesi halinde UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde gruplara kalacak ve Avrupa'nın kulüpler bazında üçüncü organizasyonunda ilk kez mücadele etmeye hak kazanacak. İlk maçta sakatlanan Demokratik Kongolu sol bek Artur Masuaku da bugünkü mücadelede görev yapamayacak. Daniel Amartey de sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayacak.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ DİNOMO KİEV MAÇI CANLI İÇİN TIKLAYINIZ (DİNAMO KİEV BJK CANLI SKOR)

Beşiktaş - Dinamo Kiev maçı hangi kanalda? Beşiktaş - Dinamo Kiev maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Bu akşam Beşiktaş Park’ta oynanacak ve saat 21.00’de başlayacak Beşiktaş - Dinamo Kiev maçı TRT Spor'dan şifresiz canlı yayınlanacak. Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Joao Pinheiro'nun yöneteceği karşılaşmanın canlı takibi haberimizde olacak.

Beşiktaş - Dinamo Kiev ilk 11'ler:

Beşiktaş: Mert Günok, Rosier, Necip Uysal, Colley, Onur Bulut, Hadziahmetovic, Salih Uçan, Gedson Fernandes, Rashica, Muleka, Aboubakar

Dinamo Kiev: Bushchan, Tymchyk, Popov, Syrota, Dubinchak, Karavaev, Sydorchuk, Shaparenko, Voloshyn, Buyalskiy, Vanat

Haberin Devamı

Beşiktaş Avrupa'da fire vermedi

Siyah-Beyazlılar, bu sezon Avrupa'da oynadığı 5 maçı da kazandı. UEFA Konferans Ligi'nin 2. Ön Eleme Turu'nda Arnavutluk ekibi Tirana'yı 3-1 ve 2-0'lık skorlarla eleyen Beşiktaş, bir sonraki aşamada Azerbaycan temsilcisi Neftçi'yi 3-1 ve 2-1'lik skorlarla saf dışı bıraktı. Kara Kartal, Dinamo Kiev'i de ilk maçta uzatma dakikalarında bulduğu golle 3-2 yendi.

Masuaku ve Amartey kadroda olmayacak

Kartal’ın UEFA Konferans Ligi Play-Off turu ilk maçında Dinamo Kiev’le oynadığı mücadelede sakatlanan Daniel Amartey’in durumu belli oldu. Amartey, MR sonuçlarına göre 15 gün sahalardan uzak kalacak. 28 yaşındaki stoper, Dinamo Kiev ile oynanacak rövanş maçında ve Süper Lig’deki Sivasspor mücadelesinde forma giyemeyecek. Öte yandan ilk maçta sakatlanan Demokratik Kongolu sol bek Artur Masuaku da bugünkü mücadelede görev yapamayacak.

Şenol Güneş: Bütün amacımız turu geçmek

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Konferans Ligi’nde Dinamo Kiev’le oynayacakları rövanş mücadelesi öncesinde dün basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Güneş, Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı açıklamada, “Konferans Ligi’nde gruplara kalmak için ikinci maçı oynayacağız. Avantajlı bir skorla sahaya çıkıyoruz. İlk maçtaki oyun birbirimizi tanımaya imkan verdi. Bütün amacımız turu geçmek. Oyuncular da iyi çalıştı. Çalışmamızın karşılığını almak istiyoruz. Şu aşamada mümkün olduğunca hazır oyuncularla devam etmek istiyoruz. Amartey ve Masuaku yok. O mevkiler için sıkıntımız olacak ama daha önce orada oynayan oyuncular var. Onlar da elinden gelen gayreti gösterecektir. Görev alacak tüm oyuncular elinden geleni yapacaktır” dedi.

Haberin Devamı

'Greenwood ve Klaassen gündemde yok'

Güneş, sözlerinin devamında transfer konusuyla ilgili olarak konuşulan birçok isimle ilgili değerlendirmede bulundu. Tecrübeli hoca, “Onana, bizim oyuncumuz. Sahaya çıktığında elinden geleni yapacağını düşünüyorum. Şu anda gitmesi gibi bir durum yok. Emirhan İlkhan’ın bize gelmek istediği haberi geldi, ben de ‘Gelmek istiyorsa kulüple konuşulsun’ dedim. Kulüp konuştuğunda kiralık olarak geleceği söylendi. Ben de kiralık olarak gelmesinin bir faydası olmayacağını söyledim. Mason Greenwood ve Davy Klaassen gündemimizde yok” sözlerini sarf etti.

Avrupa arenasında 236. randevu

UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off turu rövanş maçında Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile karşılaşacak Beşiktaş, Avrupa’da 236. kez sahne alacak. Siyah-Beyazlı futbol takımı, Avrupa kupalarında çıktığı 235 müsabakada 89 galibiyet, 47 beraberlik ve 99 yenilgi yaşadı. Söz konusu maçlarda 312 kez fileleri havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 351 gol gördü. Kartal, Avrupa kupalarında 3 kez çeyrek final oynadı. Şampiyon Kulüpler Kupası’nda 1986- 1987 sezonunda adını çeyrek finale yazdıran Siyah-Beyazlı ekip, 2002-2003’te ise UEFA Kupası’nda adını son 8 takım arasına yazdırdı.

Haberin Devamı

Mircea Lucescu: Çok zor bir atmosfer olacak

Karşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısında Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu ve futbolculardan Vladyslav Vanat açıklamalarda bulundu. Yarın oynanacak maçta atmosferin zor olacağını ifade eden Lucescu, “RB Leipzig maçından sonra o sesten ve gürültüden ötürü çıkan oyuncudan bahsetmemiz de gerekiyor. Kendi oyuncularıma da bundan bahsetmem gerekir. O dönemde çok genç oyuncular vardı. Bu seviyede tecrübeli olmayan oyuncular vardı belki de. Durumlardan ötürü biz 2 yıldır taraftarsız oynuyoruz. Çok zor bir atmosfer olacak. Futbolcularıma kesinlikle bundan bahsedeceğim” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

'İlk 15 dakika çok zor olacak' 

Beşiktaş’ın çok iyi bir takım olduğunu söyleyen tecrübeli teknik adam, “Normal hazırlandık aslında. İlk maç çok iyi oynadık. Beşiktaş çok iyi takım. Çok iyi transferler yaptı. Sadece Türkiye için değil, Avrupa için de çok iyi bir takım oldu. İlk maçta penaltıdan, kontra ataktan ve kornerden kaybettik aslında. O yüzden ilk maç iyi oynadığımızı düşünüyorum. Atmosfer yarınki maçı etkileyecektir. Umarım genç oyuncularım bu atmosfer karşısında iyi mücadele verirler. İlk 15 dakika çok zor olacak. İyi bir ilk maç oynadık ve yarın da iyi bir iş çıkaracağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Dinamo Kiev futbolcusu Vladyslav Vanat ise şunları söyledi:

“Beşiktaş’ın zayıf taraflarını çalıştık. Yarın maçı kazanmayı bekliyoruz. Onun için elimizden geleni yapacağız.”

YORUM YAZ