MENÜ

Beşiktaş Daniel Tan Barlaser'i kadrosuna katıyor

Beşiktaş, Newcastle United’ın 20 yaşındaki Türk futbolcusu Daniel Tan Barlaser'i kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Yönetim, genç orta saha oyuncusu için gelecek haftadan itibaren kulübüne resmi teklifi iletecek.

Beşiktaş Daniel Tan Barlaser'i kadrosuna katıyor

2016-2017 sezonunda Spor Toto Süper Lig'in bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden ve gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Beşiktaş, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hızlı başladı.

Siyah beyazlılar, İngiltere'nin köklü kulüplerinden Newcastle United'ın U23 takımında forma giyen 20 yaşındaki Türk futbolcu Daniel Tan Barlaser'i transfer etmek için harekete geçti.

Beşiktaş scout ekibi tarafından 1 yıldır yakından takip edilen genç yıldızın transferi için tam not çıktı. Asıl mevkisi orta saha olan Barlaser'in gerektiğinde sağ bek ve sağ açık oynayabildiği için yedek bekleyecek 'joker' oyuncu olabileceği yönetime rapor edildi. Siyah beyazlı yöneticilerin gelecek haftanın ardından resmi teklifi Newcastle United'a ileticeği bildirildi.

Cenk Tosun'a Valencia talip

Türkiye Milli Takımı'nın Futbol Direktörü Fatih Terim'in Newcastle United'ın 'gelecekteki yıldızı' gözüyle bakılan Daniel Tan Barlaser'e geçmiş dönemlerde Türkiye 17 Yaş Altı Milli Takımı formasını giydirmesiyle genç yıldız yerli statüsünde bulunuyor.

2020 yılına kadar kulübüyle sözleşmesi bulunan Barlaser, bu sezon Newcastle United’ın A Takımı’yla 2 kez FA Cup maçına çıktı ve toplamda 180 dakika sahada görev aldı.

Geleceğin yıldız adayı olarak gösterilen Daniel Tan Barlaser daha önce Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da transfer hedefleri arasına girmişti. (Star)

Oğuzhan Özyakup'tan flaş Van Persie açıklaması

Haberin Devamı
YORUM YAZ