MENÜ

Beşiktaş cephesinden James Rodriguez cevabı! 'Allah yolumuzu düşürmesin'

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, açıklamalarda bulundu. Hüseyin Yücel, Kolombiyalı yıldız futbolcu James Rodriguez hakkında çarpıcı sözler kullandı.

Beşiktaş cephesinden James Rodriguez cevabı! 'Allah yolumuzu düşürmesin'

Beşiktaş'tan gelen peş peşe transfer hamleleri sonrası İkinci Başkan Hüseyin Yücel suskunluğunu bozdu. Hüseyin Yücel, James Rodriguez hakkında dikkat çeken sözler kullandı.

Haberin Devamı

Ernest Muci transferi hakkında konuşan Hüseyin Yücel, "Hakikaten bir söz vardır, geç olsun güç olmasın diye, çok ciddi bir yeteneği Beşiktaşımıza, ülkemize kazandırdık. Çok faydalı olacağını düşünüyorum. Ernest'e ülkemize, Beşiktaş'a hoş geldin diyorum. Katkı sağlayacağına can-ı gönülden inanıyorum. Bizim seçim öncesinden itibaren takip ettiğimiz bir oyuncuydu. Bayağıdır uğraşıyorduk. Çok fazla talibi vardı ama almayı başardık. Polonya Cumhurbaşkanı dahi sürecin içine girdi. Sayın başkana ben teşekkür ediyorum. Elimizi kolaylaştırdı oyuncunun çıkmasıyla ilgili" dedi.

Beşiktaş cephesinden James Rodriguez cevabı Allah yolumuzu düşürmesin

Genç ve gelecek vadeden oyuncuları transfer edeceklerini belirten Hüseyin Yücel, "Bizlere inanan taraftarlarımıza selam olsun. Elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar söyledik, çöp transfer ya da son durak olarak gözüken Beşiktaş olmayacağız. Genç, vadeden oyuncuları getireceğiz, yanlış yapabiliriz, hata yapabiliriz ama asla yalan söylemeyeceğiz diye çıktık bu yola. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

James Rodriguez'i hiçbir zaman gündemlerine almadıklarını vurgulayan Beşiktaş İkinci Başkanı, "Bu işin bir de ekonomik tarafı var. Muci geldi, imzaları attık. Belki 2-3 sene sonra bu oyuncuyu elimizden 40-50 milyon euro'ya çıkartmak da var hayalimizde. Bu minvalde devam edeceğiz. Bu bakış açısıyla yolumuza devam edeceğiz. Sosyal medyada çok yazıldı. Rodriguez'ler falan. Asla alakamız olmadı. Allah da yolumuzu düşürmesin o tarz oyunculara, kişisel bazlı konuşmuyorum. Taraftarımız bize güvenmeye devam etsin" diye konuştu.

Beşiktaş cephesinden James Rodriguez cevabı Allah yolumuzu düşürmesin

Transferde nokta atışı hamleler yaptıklarını belirten Hüseyin Yücel, "Artık yaza kaldı. Ama nokta atışı 2 transfer yaptığımıza inanıyorum. Yaz transferiyle ilgili de pazartesi itibariyle işe koyuluyoruz. Samet Hoca'nın çok üzerine gidiyorlar, o kadar üzerine gitmeyin. Birlikte çalışıyoruz. Ekibiz ve yola devam. Yaz transfer döneminde yine aynı mentalitede olacağız. Genç, gelecek vaat eden oyuncu, ileride Beşiktaş'a maddi ve manevi katkı sağlayacak oyunculara yöneleceğiz. Veteran takımı olmayacağız artık" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Beşiktaş cephesinden James Rodriguez cevabı Allah yolumuzu düşürmesin

 

 

YORUM YAZ