MENÜ

Beşiktaş bombayı patlatıyor! Dünya yıldızıyla imza an meselesi

Bu sezon Süper Lig'de şampiyonluğu hedefleyen ve son dönemde transferin aktif takımlarından biri olan Beşiktaş'tan sürpriz bir takviye daha gelmek üzere. Siyah Beyazlılar taraftarlarını da heyecanlandıracak dünya yıldızı isimle temas halindeler.

Beşiktaş bombayı patlatıyor! Dünya yıldızıyla imza an meselesi

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk için iddialı bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş'ta gözler tamamen transfere çevrilmiş durumda. Ligin başlamasına az bir süre kala Siyah Beyazlılar, bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda harekete eden Beşiktaşlı yöneticiler taraftarları heyecanlandıracak bir imzayı attırmak üzere. 

Haberin Devamı

AMARTEY VE ONANA AÇIKLANDI

Transferde son dönemin hızlı takımlarından Beşiktaş hatırlanacağı üzere Daniel Amartey ve Jean Onana'yı resmen açıklandı. Stopere Leicester'dan ayrılan Amartey takviyesi, ön liberoyu da Lens'ten Onana'yla güçlendiren Beşiktaş şimdi de yıldız transferi için harekete geçti.

Beşiktaş bombayı patlatıyor Dünya yıldızıyla imza an meselesi

DEVREYE GİRDİLER

Fenerbahçe'nin başta Edin Dzeko ve Dusan Tadic, Galatasaray'ın ise Wilfried Zaha transferleri sonrasında Kara Kartal da ses getirecek bir ismin peşine düştü. İngiliz basınından Mirror'un iddiasına göre Siyah-Beyazlılar, Liverpool'dan ayrılan Alex-Oxlade Chamberlain için devreye girdi.

PREMİER LİG'DEN TEKLİF BEKLİYOR

Beşiktaş, yıldız futbolcu için resmi teklifini iletti. Sözleşmesi elinde olan yıldız oyuncuya, Kara Kartal 3 yıllık bir sözleşme sundu. Sky Sports ise Siyah-Beyazlılar'ı üzecek haberi duyurdu. Haberde; Chamberlain'in, İngiltere Milli Takımı'na yeniden seçilmek istediği için Premier Lig'den gelen teklifleri değerlendireceği ve Suudi Arabistan, Türkiye ve ABD ekiplerinden gelen cazip önerileri şimdilik beklemeye aldığı belirtildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş bombayı patlatıyor Dünya yıldızıyla imza an meselesi

13 MAÇTA OYNADI

İngiliz oyuncunun, Liverpool'la sözleşmesi sona ermişti. Geçen sezon Liverpool Teknik Direktörü Jurgen Klopp'un 13 maçta şans verdiği 29 yaşındaki kanat oyuncusu henüz kendisine henüz kulüp bulamadı.

BEŞİKTAŞ ATAĞA KALKTI

Yeni sezonda yer alacakları 3 kulvarda da başarı hedefleyen Siyah-Beyazlılar’da yönetim, son gelişmelerin ardından gözünü kararttı. Transfer gündemlerinde bulunan Dusan Tadic’in Fenerbahçe’ye kaptırılması ve ardından Galatasaray’ın da Sarı-Lacivertliler’in bitirmeye yaklaştığı Wilfried Zaha’yı renklerine bağlaması sonrası Kartal da atağa kalktı. Yönetim, kulübe menacerler aracılığıyla önerilen Philippe Coutinho’yu kadrosuna katmak için görüşmelere başladı. Yönetimin, oyuncunun menaceriyle yapılan son pazarlıklarda Sambacı’nın istediği maaşı 4.5 milyon Euro seviyesine kadar indirdiği kaydedildi.

Beşiktaş bombayı patlatıyor Dünya yıldızıyla imza an meselesi

135 MİLYON EURO ÖDENDİ!

Liverpool’dan 2018 yılında 135 milyon Euro karşılığında Barcelona’ya transfer olan deneyimli oyuncu, burada tutunamamıştı. Coutinho, sonrasında Bayern Münih’e kiralanmış, ardından son olarak geçen yıl 20 milyon Euro karşılığında Aston Villa’ya transfer olmuştu. Coutinho’nun kupa koleksiyonunda başta Şampiyonlar Ligi kupası olmak üzere birçok önemli başarı var.

Haberin Devamı

Beşiktaş bombayı patlatıyor Dünya yıldızıyla imza an meselesi

YORUM YAZ