MENÜ

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den Igor Tudor açıklaması

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaray derbisi öncesi Nevzat Demir Tesisleri’ne giderek, teknik ekip ve oyunculara moral verdi. Başkan Çebi, son günlerde Igor Tudor'un adının yeni teknik direktör olarak geçmesiyle alakalı da konuştu. İşte detaylar...

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den Igor Tudor açıklaması

Konferans Ligi'nde oynanan Lugano karşılaşmasında 2-0 öne geçen Beşiktaş sahadan 3-2 mağlup ayrılmıştı. Son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Şenol Güneş ile yollar ayrıldı.

Haberin Devamı

Seçim kararı da alan siyah - beyazlı yönetim, seçime kadar takımı Burak Yılmaz'a emanet etmişti.

İLK MAÇINI KAZANDI

Şenol Güneş ile yolların ayrılmasının ardından, İstanbulspor ile karşılaşan Beşiktaş'ın başında Burak Yılmaz yer aldı. Siyah - beyazlılar 2-0 kazanarak üç puanı hanesine yazdırdı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebiden Igor Tudor açıklaması

ÇEBİ'DEN AÇIKLAMA

Kısa bir konuşma yaparak futbolculardan beklentilerini anlatan Çebi, teknik direktör konusuna da değindi ve seçime kadar antrenör Burak Yılmaz’la devam etme kararını neden aldıklarını açıkladı. Bazı medya kuruluşlarında yer alan İgor Tudor iddialarının doğru olmadığını ifade eden Çebi, şunları söyledi:

BURAK YILMAZ SÖZLERİ

"Gündemimizde yeni bir teknik direktör yok. Yeni teknik direktörün kim olacağına, yeni başkan ve yönetim kurulunun karar vermesi etik olur. Ben, bana yapılanı kimseye yapmam. Burak Yılmaz hocanın başarılı olma şansı çok daha fazla çünkü takımı ve oyuncuları iyi tanıyor. Başka bir teknik direktör geldiğinde zamana ihtiyacı olacak. Bu nedenle Burak Yılmaz ile yola devam ediyoruz. Şu dönemde Burak Yılmaz’dan başka bir hocayla çalışmak hem riskli olur hem de etik olmaz."

Haberin Devamı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebiden Igor Tudor açıklaması

YORUM YAZ