Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den Fenerbahçe - Galatasaray tartışmalarına gönderme! 'Kayıkçı kavgası'
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, son günlerde takımıyla ilgili yaşanan gelişmeleri mercek altına aldı. Burak Yılmaz konusuna değinen Çebi, hocalık konusunda hata yaptığını itiraf ederken Aboubakar'ın attığı mesajı da açıkladı. Çebi ayrıca, Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki tartışmalara değindi.

Son dönemdeki olaylar hakkında çok önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Burak Yılmaz, Aboubakar ve Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki tartışmalara vurgu yaptı.
Haberin Devamı ›
İŞTE TÜM DETAYLAR!
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin Beyaz TV'ye yaptığı açıklamalardan öne çıkanlar şu şekilde:
"Oyuncuların hepsiyle görüşüyorum. Maç seyahatlerine katılmayı düşünmüyorum. Açıkçası kırgınlıklarım var. Gündemin daha çok yeni adaylar üzerinden gitmesi gerektiğini düşünmüyorum. Ben son günüme kadar oyuncularımı tek tek otobüse bindirmeye devam edeceğim. Vazifemi yerine getiriyorum."
"Aboubakar sakat, raporu var. Sakat oyuncuyu oynatırsanız daha büyük sıkıntılar olur. 1-2 maç oynatabilirsiniz ama sonraki süreç sıkıntıya girer. Afrika'dan bir virüsle geldi, daha sonra antrenmanda ısınırken sakatlandı. Dönecektir ama şu an sakat. Art niyeti hiçbir zaman olmamıştır. Kendisi ile yakın bir dostluğum ve ağabeyliğim var. Aboubakar, bırakma kararı aldığım gün 'Bırakma sayın başkan' mesajı attı. Sadece o değil, diğerleri de öyle. Ben onlara iyi başkanlık yaptım. Ben onlardan razıyım, Allah da razı olsun. Bu yapılan transferlerin önemini ilerleyen süreçte göreceğiz. Bu şansı çocuklara tanımamız lazım."
Haberin Devamı ›
'Transferde hata yaptığımızı düşünmüyorum'
"Rebic'in, Chamberlain'in geçmişi belli. Rıza hocaya sordum, 'Amartey çok iyi futbolcu' dedi. Onana'nın iyi olup olmadığını görme şansımız olmadı, 102 dakika oynadı. Oynaması lazım, şans bulması lazım. Transferde hata yaptığımızı düşünmüyorum."
'Burak Yılmaz konusunda hatalıyım!'
"Burak Yılmaz konusunda hatalıyım, ona da zarar verdik. Aboubakar'ın ona sarılışını hatırladım, birbirlerine çok yakın olduklarını hatırladım ve ona bir şans verdim ama olmadı. Onun adına da kendi adıma da üzgünüm."
'Kayıkçı kavgası yapıyorlar!'
"Fenerbahçe ve Galatasaray kayıkçı kavgası yapıyorlar. Ben zamanında söyledim, bir şey varsa getirir gösterirsin. MHK gitmeli, MHK sandıktan seçilmeli. Benim oyumla MHK Başkanı gelmeli oraya."
Talisca açıklaması!
"Onana'ya 4.5 milyon euro verildi ama 5 yıla yayıldı. Yıllık maliyeti maaşla beraber 2.1 milyon yapar. Bizim 1 oyuncuyla bu işi görmemiz olmaz. Her pozisyona yedek lazım. Amartey'i çok beğenen, Zaynutdinov'u Masuaku'nun önünde gören, Onur'u Rosier'in önünde gören, Bailly'i Amartey ve Colley'e yedek olarak gören bir hocamız var şu anda. Onana'yı Şenol hoca istedi. Djiku ve Tadic'i ise istemedi. 'Benim istediğim oyuncular değil' dedi. Tadic ile neredeyse sona gelmiştik. Önümüz kesildi, istenmediği için."