MENÜ

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi: Camiama şimdiden müjdeliyorum!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Teknik direktörümüz Şenol Güneş’in yönetiminde ve elbette ki yönetim kurulumuzun desteğiyle 2023-2024 sezonunda katıldığımız tüm turnuvaları zirvede tamamlayacağımıza içtenlikle inanıyor ve camiama şimdiden müjdeliyorum” dedi

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi: Camiama şimdiden müjdeliyorum!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Dergisi’nin temmuz sayısında camiaya ve taraftarlara seslendi. Geride kalan sezonu değerlendiren ve 2023- 2024 sezonu planlarını anlatan Çebi, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Sporcuları ve teknik heyeti tebrik etti

Çebi, “2022-2023 sezonunu da geride bıraktık. Sezon boyunca mücadele eden tüm sporcularımızı ve teknik heyetlerimizi verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Birçok branşta planladığımız doğrultuda başarılar elde ettik, bazı branşlarımızda da hedeflerimize ne yazık ki ulaşamadık, fakat 120 yıllık çınar Beşiktaş, Türk sporunun ağabeyi olarak ortaya koyduğu azim, mücadele ve Beşiktaş’ın onursal duruşuyla yine örnek olduğumuzu kanıtladı” dedi.

‘Taraftarımıza inancım tam’

Başkan, yazısının devamında, “Teknik direktörümüz Şenol Güneş’in yönetiminde ve elbette ki yönetim kurulumuzun desteğiyle 2023-2024 sezonunda katıldığımız tüm turnuvaları zirvede tamamlayacağımıza içtenlikle inanıyor ve camiama şimdiden müjdeliyorum. Taraftarlarımızın her zaman olduğu gibi önümüzdeki sezonda da Beşiktaşımız’ın itici gücü olacağına inancım tamdır” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ