MENÜ

Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalı'dan transfer açıklaması! İsimler belli, seçimden sonra açıklayacağım

Beşiktaş Başkan adayı Serdal Adalı, FANATİK'e çok özel açıklamalarda bulundu. Adalı, finansal durumdan transfere kadar her şeyi açıkladı.

Beşiktaş'ta yarın gerçekleşecek olağanüstü seçimli genel kurul öncesi başkan adaylarından Serdal Adalı, FANATİK'e çok özel açıklamalarda bulundu. Kulübün bulunduğu ekonomik sıkıntıyı dile getiren Adalı, futbol takımını ayağa kaldıracak formülü de açıklarken rakibi Hasan Arat'a da göndermede bulundu. 

Haberin Devamı

İşte Serdal Adalı'nın çok ses getirecek röportajı:

FUTBOL TAKIMINI BİR AN ÖNCE AYAĞA KALDIRMAK LAZIM

3. defa adaya olmuş durumdayım. Çokta güzel bir seçim devresi geçirdik. Çokta iyi geri dönüşler geldi. Sizin de bildiğiniz gibi ilk günden itibaren her proje sorulduğun da her zaman söylediğim tek bir şey oldu birinci önceliğimiz en büyük projemiz futbol takımını biran önce elle alıp ayağı kaldırmak. Club Brugge maçında haklı olduğum ortaya çıktı. Biran önce futbol takımını hak ettiği , taraftarımızı camiamızı mutlu edecek yere taşımamız lazım. Bunlar gerçekçi hadiseler. Öyle selfielerle o benim arkadaşım, o benim dostum söylemleri ile bu takım ayağı kalkmaz. Sıkıntıları bölgeleri tespitini yaptık çalışmalarımızı da yaptık Allah izin verirse 3 akşamından itibaren futbol takımında yapacaklarımızı hemen hayata geçirmeyi planlıyoruz.

Haberin Devamı

Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalıdan transfer açıklaması İsimler belli, seçimden sonra açıklayacağım

TRANSFERLERİ HAYATA GEÇİRMEK İÇİN ACELE ETMEMİZ LAZIM

Ara transferin başladığı 11 Ocak’tan itibaren bu oyuncuları hocamıza teslim etmek istiyoruz. Başta hocamızın tespit ettiği 1 stoper talebi var, 1 açık talebi var ve bir 10 numara talebi var. Yerli ve yabancı olmak üzere bunlarla ilgili çalışmalarımızı yaptık. Yerliler Avrupa’da oynayan oyuncular. Bu transferleri hayata geçirmek için çok acele etmemiz lazım. Beşiktaş’ın kaybedecek 1 dakikası yok, Beşiktaş’ın hayali projelerle yürütülmesinin imkansız olduğunu herkes anlamıştır. Selfie çekmekle maalesef transfer yapılmaz. Kulüp başkanı arkadaşım, dostum demekle bu transferler gerçekleşmez. Avrupa’da birçok kulübün sahibi, başkanı benimde arkadaşım ama iş transfere geldiği zaman orda iş başka türlü yürüyor. Biz hazırız seçimi kazanacağımızdan yana şüphemiz yok. Bu yüzden transferleri kesin dille konuşuyoruz. İnşallah genel kurul bize bu görevi verir bizde Beşiktaş camiasına layık olmaya, beklenen futbol takımını ortaya çıkarmaya, maddi manevi ellimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız.

 

TRANSFER EDECEĞİMİZ OYUNCULAR BELLİ

15 gündür Mehmet Özdilek hocamız konu üzerinde çok ciddi çalışıyor. Hem mevcut scout ekibinden bilgiler alıyor bu arada daha önceden Avrupa’da çalıştığım iki, scout ekibi vardı onlar çalışmalarına devam ediyor. Devre arasında transfer yapmak zor. Hata payını 0 düşürerek bu transferleri gerçekleştirmek istiyoruz. Kafamızda ki plan belli oyuncular belli. Seçim bittikten sonra camiamızla paylaşacağım. Beşiktaş’a uyacak, Beşiktaş formasının değerini bilecek futbolcularla yolumuza devam edeceğiz. İsimleri seçimlerin bittiği anda herkes öğrenecek.

Haberin Devamı

Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalıdan transfer açıklaması İsimler belli, seçimden sonra açıklayacağım

BEŞİKTAŞ'IN KURTULUŞU PROJESİ

Biz Allah'ın izni ile seçimi kazanırız şüphemiz yok. Hasan Bey’de bir takım projeler açıkladı ben hiçbir zaman kimsenin emeğine saygısızlık etmek istemem ama projelerin gerçekçi olması lazım reklam ajanslarının hazırladığı projeler olmaması lazım. Kapalı spor salonu projemiz var. Projeyi açıklarken kimin yapacağı ve kimin sponsor olacağı ile beraber açıkladık.
Gayrimenkul projemiz ile 20 günlük görüşmelerimizin tamamı olumlu geçtikten sonra ben bunu açıkladık. Mali açıdan Beşiktaş’ın kurtuluş projesidir. Ne benim ne bir başkasının projesi gibi bakılmasını istemiyorum. Değersizleştirmeye çalışıyorlar bunda hatalı davranıyorlar. Ne yapmamız lazım bu tip projeleri yapmamamız mı lazım. Bu projeyi yapacağız mali yönden Beşiktaş’ı borçsuz harçsız hale getirmemiz lazım. Yoksa dünyada örnekleri var kulübü bir Katarlıya mı veya bir Katar grubuna mı bırakacağız. Bu söylentiler kulağımıza geliyor. Beşiktaş camiası böyle bir şeye müsaade etmez.

Haberin Devamı


Ben bu projeyi açıklarken bölgesini söylemek istemedim. Çünkü arazi sahipleri ile imzaladığımız yarım milyon metrekarelik bir bölüm var onun devamında 150 – 160 bin metrekarelik bir bölüm var onunda fiyatlarının yükselmemesi için. Her zaman söylüyorum ayakları yere basmadığı sürece proje açıklamayacağım. Biz Emlak Yatırım Gayrimenkul Ortaklığı ile bu projeyi paylaştık. Onlar sıcak gördü. Bu proje ile ilgili iyi niyet sözleşmesi yaptık satın alacağımız 400 – 500 dönümlük arsanın bedelini de ben ve arkadaşlarım karşılayacak ve Beşiktaş üzerine tapulanacak. Tahmin ediyorum 1 sene içinde temel atacak hale gelir.

Haberin Devamı

ORMAN BAKANLIĞINDAN TALEBİMİZ OLDU

2011’de hazırladığım bir Futbol Akademisi projesi vardı kısmet olmadı. O tarihte genel her başkan ile bu projeyi paylaştım hatta üstüne içeride bir alacağım var bu parayı harcayın eksik kalırsanız da tamamlamaya hazırım dedim. Maalesef son zamanlara kadar kimse bir şey yapmadı. Ama son zamanda genç bir ekip, bu işe gönül veren ekip işe sahip çıkmış. Onlara da teşekkür ediyorum. Bu çalışma için Orman Bakanlığından 88 dönüm bir arsa talebimiz oldu tahmin ediyorum seçimlerden sonraki hafta nu yerin mukavelesini yapacak hale geliriz.

Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalıdan transfer açıklaması İsimler belli, seçimden sonra açıklayacağım

SEÇİMİ KAZANACAĞIMI SÖYLÜYORUM

Futbolla Mehmet Özdilek bakacak. Alta yapıya emek verecek insanlarla devam edip etmeyeceğimize Mehmet hoca vereceği kararlar. Hepsi Beşiktaş’ın içinden gelen insanlar. Biz çalışmak isteyen herkesle çalışmaya devam ederiz.
İşim gerçeği her iki adaylığımda mesela şu son adaylığımda ki geri dönüşler diğer iki adaylığımda bu kadar çok kuvvetli değildi. Gayet samimi olarak bu seçimi kazanacağımı söylüyorum. Maalesef insanlar gençleri kandırmak için hayali projelerle, hayali rakamlarla gençlere hayal satıyorlar. Kimsede buna inanmıyor.

BEŞİKTAŞ İÇİN NE YAPACAĞIMIZI BİLİYORUZ

İlk başladığımızda işte o onun devamı, bu bunun devam mı söylemek istemediğim camiaya yakışmayan bir değim ama gün geçtikçe hepsinin altının boş olduğu, nerdeyse karşılıklı seçime girdiği Çebi’nin devamı denecekti. Zaten iyi bir yönetim olsaydı şuanda oturup bunları konuşur olmazdık. Biz gayet hazırız Beşiktaş için ne yapacağımızı da biliyoruz. Geçen sene yapılan bir algı operasyonunda 4 seneyi kaybettik. Genlerimizde bunun farkında genel kurulda bunun farkında.

Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalıdan transfer açıklaması İsimler belli, seçimden sonra açıklayacağım

ATİBA VE QUARESMA'YA JÜBİLE YAPACAĞIZ

Atiba ve Quaresma’ya çok güzel bir jübile yapacağız. Geçenlerde Atiba’da geldi. Çocuklarının okulu için hala İstanbul’da. Onada bir düşüncen var mı diye sordum. Atiba’da arzu ederse sevdiğim bir oyuncu istediği her görevde çalışmak isteriz.

TARAFTAR TEPKİDE HAKLI

Benim işler normal giderken yapacağım bir şey yok. Benim her zaman söylediğim aman Beşiktaş hep iyi olsun bende böyle bir göreve talip olmayayım. Hep zor dönemlerde ihtiyaç olduğu için camiam beni çağırdığı için aday oluyorum.
Taraftarlar gösterdiği tepkide 100 yüz haklılar. Önce mevcut futbolcular Beşiktaş formasının ağırlığını hissetmesi lazım birilerinin de bunu anlatması lazım. Kötü futbol oynayabilirsiniz, mağlup da olabilirisiniz ama saha içinde ki mücadelenizi yüzde 100 performansınızı göstermediğiniz zaman Beşiktaş taraftarı burada devreye giriyor. Mücadele eden bir takım olduğu zaman protesto eden bir taraftar değiliz. İçleri rahat olsun yapacağımız transferlerin yerleri mevkileri belli alternatifleri belli.

Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalıdan transfer açıklaması İsimler belli, seçimden sonra açıklayacağım

YORUM YAZ