MENÜ

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı: Çok yanlış yapıldı

Beşiktaş'ın başkan adayı Serdal Adalı, “Pusu yatıp bir seçim zamanı beklemem ben. Kadro mühendisliği çok yanlış yapıldı. Görmek istediğimiz şampiyon olan Beşiktaş’tır. İkincilik veya üçüncülük bizim için bir hedef değildir. En iyi şekilde değerlendirip takımı yeniden ayağa kaldıracağız” dedi.

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı: Çok yanlış yapıldı

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı, TRT Spor canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Adalı, “Resmi olarak adaylık başvurularının süresi var. Geçtiğimiz 3-4 aylık dönemde yaşadığımız bir sıkıntı var. Son 20-22 gün dediğiniz kısık en son kısım. Ben Beşiktaş’ın dertlerini ve sıkıntılarını takip ediyorum. 1 sene öncesinden seçim çalışmalarına başlamak benim yapacağım bir iş değil. Normal seçim süresine 18 ay var zaten. Pusu yatıp bir seçim zamanı beklemem ben. İhtiyacı gördüğüm zaman ki ihtiyaç var ki bu karar alındı, adaylığımı açıkladım. Hasan Bey 1,5 sene önce aday olacağını açıkladı. Benim tarzım da bu değil. Hepimizin başarılı olmasını istediğimiz bir futbol takımımız var. Acaba kötü gider mi diye de adaylık olayını düşünmem. İhtiyaç vardı geldim. Geçmiş dönemlerde de ihtiyaç olduğu için aday olmuştum. Eski yönetim kötü bir devre yönetti. Şampiyon olan hocanın sözleşmesi geç uzatıldı. Sergen hoca ile başkanın arası iyi değil sözleri ortaya atıldı. Böyle bir durumda futbol takımı başarılı olur mu? Kadro mühendisliği çok yanlış yapıldı. Görmek istediğimiz şampiyon olan Beşiktaş’tır. İkincilik veya üçüncülük bizim için bir hedef değildir. Futbol takımımızı nasıl ayağa kaldırırız diye uğraşıyoruz. Mehmet Özdilek hocamız da çalışıyor. 11 Ocak’ta transfer dönemi başlıyor. En iyi şekilde değerlendirip takımı yeniden ayağa kaldıracağız. Biz Avrupa Kupaları’na katılamazsak, maalesef 85 milyon Euro’luk takımı tekrar ayağa kaldırmak için bir 85 milyon Euro daha harcamamız lazım” dedi.

Haberin Devamı

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı: Çok yanlış yapıldı

'STADA GİREMEZ'

Adalı, “İkincisi camiayı bir arada tutmak, birleştirmek... Biz ne zaman birleşsek o zaman şampiyon oluyoruz. Kendi ayağımıza basmaktan dışarıyı unutuyor. TFF Başkanı gelecek benim evimde parmak sallayacak. Benim en çok sinirimi bozan şey bu. Bunu bu hale nasıl getirdiler. Ben seçilirsem, TFF Başkanı özür dilemedikçe o stada giremez. Benim hoca ile görüşmem kadar doğal bir şey yok. Buyursun gelsin kendi de konuşsun. 22 gün önce aday oldu diye eleştiriyorlar ama ben Beşiktaş’ın içindeyim. Beşiktaş’ı yaşıyorum zaten. Rıza hocamla da konuştum. Keşke Şenol hocanın ertesi günü getirilseydi çok yol alırdık. Rıza hocada Beşiktaş ruhu var, faydalı olamayacağı bir noktada da arkadaşlar bakın işinize diyecek bir insan. Borç bir tek bizde konuşuluyor. Beşiktaş’ın borcu mu sadece yüksek. Onlar bu transferleri yapıyor da biz neden yapmayalım? Biz de yapacağız! Aradaki makasın sebebi de bu zaten. Küçülerek ilerleyemezsiniz. Eskiden Quaresma’ydı, şimdi de Talisca oldu. Taraftarın içi rahat olsun. Daha iyi oyuncular da var. Bizim bir ihtiyacımız vardı. İhtiyaç olduğu için Ramos transferini yapardım” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

'10 NUMARA, STOPER...'

Serdal Adalı, taraftarın merakla beklediği transfer konusunda ise şu ifadeleri kullandı:

İlk önce takımın ihtiyacı ne o belirlenecek. Ondan sonra yollarımızı ayırmamız gerekiyorsa, ayıracağız. Devre arasında 2-3 tane nokta transfer yapmazsak bu borç üzerimize yıkılır. Hocamız neyi talep ederse onu alıp geleceğiz. Beşiktaş’a 10 numara, stoper ve belki bir kanat transferi yapabiliriz. Beşiktaş’a bir tapu kazandırmak en büyük amacımız. Beşiktaş’ın bugünkü sorunlarına ilaç olabilecek bir vaat gördünüz mü Hasan Arat’ın lansmanında? Ben göremedim! İkinci başkanımız Metin Keçeli olacak. Sağ olsun teklifimizi geri çevirmedi. Ona da buradan teşekkür ediyorum.

 

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı: Çok yanlış yapıldı

YORUM YAZ