MENÜ

Beşiktaş Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar: Artık sabrımız taştı, yeter!

Beşiktaş, Sivasspor deplasmanında 1-0 kaybetti, mücadelenin hakemi Ali Şansalan'ın kararları çok eleştirildi. Karşılaşma sonrasında Siyah-Beyazlılar'ın basın sözcüsü Feyyaz Uçar hakem kararlarına, "Geçen hafta verilmeyen penaltı var, bu hafta verilen penaltı iptal ediliyor! Neden hep Beşiktaş'a karşı? Hakemden gol yiyen takımız biz ya! Artık sabrımız taştı yeter!" sözleriyle isyan etti. İşte detaylar...

Beşiktaş Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar: Artık sabrımız taştı, yeter!

Bülent Uygun yönetimindeki Sivasspor ile Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında kozlarını paylaştı. Ev sahibi Sivasspor, 6. dakikada Ersin'in hatasında Manaj'ın attığı golle maçı 1-0 kazandı. Siyah-Beyazlılar'da hem galibiyet hem de gol hasreti üç maça çıktı.

Haberin Devamı

Beşiktaş camiasında mücadelenin hakemi Ali Şansalan'a büyük tepki vardı. Özellikle Salih Uçan'ın yüzüne yediği dirsek pozisyonu göz önünde bulundurulurken Kara Kartal'ın basın sözcüsü Feyyaz Uçar sert açıklamalarda bulundu. 

İşte Uçar'ın sözlerinden öne çıkan başlıklar...

"Artık yeter ya! Konuşmamak için direniyoruz ama yeter! Rica ediyoruz kardeşim! VAR'da kim var? Serkan Tokat! Metin Tokat'ı hatırlar mısınız? Sergen'in golünü vermemişti o zaman. Bunlar üç nesil hakem! Dedelerinden büyüklerimiz, babalarından biz! Hala çekiyoruz ya! Bu aile hakemlerinden kurtulalım artık! Türk futbolu için aile hakemlerinin olmaması gerekiyor. Rakip de isyan ediyor, doğrudur! Düzgün yönetin abi ya! Bu kadar zor mu?"

Haberin Devamı

Oyuncumuzun yan bağları kopuyor. Rebic'e tekmeye kırmızı kart yok! Geçen hafta verilmeyen penaltı var, bu hafta verilen penaltı iptal ediliyor! Neden hep Beşiktaş'a karşı? Hakemden gol yiyen takımız biz ya! Artık sabrımız taştı yeter! Maçın skoruna etki eden hareketler! TFF Başkanı da 'Yeter' dedi, biz de 'yeter' diyoruz!

'Sakın ola bize avantaj sağlamasınlar!'

"Bir eski değerli hakem, rapor verecek. Bugüne kadar olan şeyleri toplamış. Bundan sonra hakem istatistiklerini paylaşacağız. Buradan yürüyeceğiz dostlar. Sakın ola bize bir avantaj sağlamasınlar! Beşiktaş'ın hakeme ihtiyacı yok! Sizlerle de paylaşacağız. Bu hafta başkanımızla toplantının ana gündemi hakemler olacak. Artık yeter!"

Beşiktaş Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar: Artık sabrımız taştı, yeter

YORUM YAZ