MENÜ

Beşiktaş, Barcelona'nın yıldızının peşinde! Teklif masada...

Yeni sezonun kadro çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın Barcelona'nın yıldız ismi için devrede olduğu belirtildi. Yıldız oyuncunun transferi adına Siyah-Beyazlılar'ın teklifinin masada olduğu ifade edildi.

Beşiktaş, Barcelona'nın yıldızının peşinde! Teklif masada...

Beşiktaş'ta yeni sezonun kadro çalışmaları sürüyor. Siyah-Beyazlılar, takviye adına şimdiden hedeflerini belirlemiş durumda.

Haberin Devamı

DEĞİŞİM SÜRECEK

Beşiktaş, ara transfer döneminde Ernest Muçi ve Al-Musrati hamleleriyle dikkat çekmişti. Bu sezon istediği sonuçları almakta zorlanan Kartal, yaz aylarında kadrodaki değişimi sürdürerek yeni sezonda çok daha iddialı olmayı planlıyor.

Beşiktaş, Barcelonanın yıldızının peşinde Teklif masada...

ESKİ GÖZDE İÇİN ISRAR SÜRÜYOR

Ara transfer döneminde orta sahaya bir takviye yapmayı planlayan Siyah-Beyazlılar, Barcelona'nın yıldız ismini gündemine almıştı. Fakat bu transferden istediği sonucu alamayan Beşiktaş, orta sahaya bir başka önemli isim Al-Musrati'yi eklemişti. Yine de Kartal'ın Barcelona'nın yıldızı için transfer ısrarını sürdürdüğü belirtiliyor.

Beşiktaş, Barcelonanın yıldızının peşinde Teklif masada...

ROMEU İÇİN TEKLİF MASADA!

Beşiktaş gibi Barcelona'da da yeni sezonun kadro çalışmaları sürerken gözden çıkarılan isimler arasında Oriol Romeu da yer alıyor. 30 Haziran 2026'ya kadar Katalan ekibiyle sözleşmesi bulunan tecrübeli orta saha, sezona öncelikli bir rolde başlasa da sezonun ikinci yarısında şans bulmakta zorlanmaya başladı. Bunun yanı sıra Barcelona, orta sahaya bir transfer yapmak için de arayışlarda bulunuyor. Durum böyleyken SPORT, Beşiktaş'ın Oriol Romeu için ısrarını sürdürdüğünü aktarmakta.

Haberin Devamı

DAHA UCUZA KAPANABİLİR

SPORT'a göre ara transfer döneminde Oriol Romeu'yu kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş, 3 milyon Euro'nun üzerinde bir ücret ödemeye yanaşmayınca transfer gerçekleşmedi ve şimdi çok daha az bir maliyete transferin yaz aylarında bitebileceği ifade ediliyor. Beşiktaş'ın transfere hala sıcak baktığı aktarılırken tek talibin Siyah-Beyazlılar olmadığı aktarılmakta.

Beşiktaş, Barcelonanın yıldızının peşinde Teklif masada...

TERCİHİ LALIGA'DA KALMAK

Beşiktaş'ın yanı sıra Oriol Romeu ile İspanya LaLiga'nın flaş ekiplerinden Girona da ilgileniyor. 32 yaşındaki orta sahanın öncelikli tercihinin LaLiga'da kalmak olduğu belirtilirken bu nedenle Beşiktaş'ın teklifinin ikinci planda yer aldığı ifade ediliyor.

Santos: Beşiktaş'ı hak ettiği yere taşıyacak proje için buradayım
YORUM YAZ