MENÜ

Beşiktaş-Augsburg maçı erken bitirildi! İşte nedeni

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, ilk hazırlık maçına Augsburg karşısında çıktı. Beşiktaş - Augsburg maçının hakemi, tribünde atılan ses bombaları ve havai fişekler nedeniyle karşılaşmayı 79. dakikada bitirdi.

Beşiktaş-Augsburg maçı erken bitirildi! İşte nedeni

Yeni sezon hazırlıklarını Almanya'da sürdüren Beşiktaş, ilk hazırlık maçında Augsburg ile karşılaştı. 

Haberin Devamı

MAÇ ERKEN BİTİRİLDİ

Beşiktaş - Augsburg maçının hakemi, tribünde atılan ses bombaları ve havai fişekler nedeniyle karşılaşmayı 79. dakikada bitirdi. Böylece maç 1-1'lik sonuçla sona ermiş oldu. 

Beşiktaş, Bir sonraki hazırlık maçında Mezokövesd Zsory ardından da Strasbourg ile karşı karşıya gelecek.

BEŞİKTAŞ 1-1 AUGSBURG

GOLLER: 42' Jackson Muleka - 59' Cardona

MÜCADELENİN 11'LERİ

BEŞİKTAŞ: Ersin, Rosier, Necip, Emrecan Uzunhan, Montero, Berkay, Demir Ege, Gedson, Ghezzal, Emrecan Bulut, Muleka.

AUGSBURG: Dahmen, Pedersen, Pfeiffer, Beljo, Maier, Vargas, Breithaupt, Jensen, Winther, Dorsch, Malone.

Beşiktaş-Augsburg maçı erken bitirildi İşte nedeni


Bugün Kufstein Arena'da oynanacak ve saat 16.00'da başlayan Beşiktaş-Augsburg maçı S Sport Plus'tan canlı yayınlanıyor. Karşılaşmanın canlı takibi ve tüm detayları haberimizde.

Haberin Devamı

Kondisyon ve taktik çalıştılar

Yeni sezon hazırlıklarına, dün sabah Bavyera Eyaleti’nin Grassau kasabasında yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik direktör Şenol Güneş’in yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, ısınma koşularıyla başladı. Antrenman, pas ve 5’e 2 çalışmasının ardından taktiksel çift kale maçla sona erdi.

Siyah-Beyazlılar’a UEFA’dan müjde

UEFA Mali Kontrol ve Disiplin Komitesi, 2022/23 sezonun ardından kulüpler ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, “CFCB (Mali Kontrol ve Disiplin Komitesi) Birinci Dairesi, 2022/23 sezonu boyunca 2019, 2020, 2021 ve 2022 mali yıllarını kapsayan başa baş gerekliğinin değerlendirmesini sonuçlandırdı. Beşiktaş, belirlenen hedefi yerine getirdi. Beşiktaş’ın mali izlemesi gelecek sezon da devam edecek.

Beşiktaş-Augsburg maçı erken bitirildi İşte nedeni

'Aboubakar benim babam gibi'

Yeni sezon hazırlıklarını Almanya’nın Grassau kentinden sürdüren Beşiktaş’ta Fransız savunmacı Valentin Rosier, açıklamalarda bulundu. Rosier, takım arkadaşı Vincent Aboubakar ile ilgili konuşarak, “Takım için zaten önemli. Onu söylememe gerek yok. Benim de onunla çok yakın duygusal bir bağım var. Bunu artık nasıl tarif edersiniz abim gibi, babam gibi. O kadar önemli görüyorum. Bu kelimelerle tarif edilecek bir şey değil. Tamamen duygusal bağdan bahsediyoruz. Ona gerçekten çok büyük hayranlığım var. Onu gerçekten tüm kalbimle seviyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Beşiktaş-Augsburg maçı erken bitirildi İşte nedeni

YORUM YAZ