MENÜ

Beşiktaş Arsenal'ın yıldızıyla anlaştı: Transferde tek bir engel kaldı!

Beşiktaş, Arsenal formasını giyen yıldız isimle anlaşma sağladı. Kartal’ın bedelsiz olarak kadrosuna katmak istediği yıldız futbolcunun transferi, Mikel Arteta’nın onayından geçse de başka bir engele takıldı. Siyah-Beyazlı ekip, Premier Lig deviyle görüşmelerini sürdürüyor. İşte bu transfere dair tüm detaylar...

Beşiktaş Arsenal'ın yıldızıyla anlaştı: Transferde tek bir engel kaldı!

Teknik Direktör Fernando Santos’un kadroda görmek istediği ve yönetimin de bu yönde çalışma yürüttüğü yıldız futbolcunun transferiyle ilgili İngiliz basınından çarpıcı iddia geldi. Ada basınına göre Beşiktaş, Arsenal forması giyen isimle anlaşma sağladı. Kara Kartal’ın bedelsiz olarak kadrosuna katmak istediği Soares’in transferi, Mikel Arteta’nın onayından geçse de başka bir engele takıldı. Öte yandan Beşiktaş'ta Salih Uçan konusunda da bir belirsizlik söz konusu. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

Salih Uçan’da belirsizlik var

Beşiktaş’ta sözleşmesi sezon sonunda bitecek Salih Uçan’da belirsizlik devam ediyor. Yıldız orta saha takımın en istikrarlı oyuncularından biri olsa da henüz sözleşme yenileme görüşmelerinde bir sonuca varılamadı. Yeni yönetim de henüz Salih Uçan’la bir görüşme gerçekleştirmedi.

Beşiktaş Arsenalın yıldızıyla anlaştı: Transferde tek bir engel kaldı

Rahatsızlığından dolayı forma giymedi

Salih’in sözleşme uzatma görüşmelerine ara verdiği öğrenildi. Beşiktaş’ın oyuncunun temsilcisiyle de bir süredir temas kurmadığı ifade edildi.

'BEŞİKTAŞ SEVİYESİNDE BİR OYUNCU DEĞİL'

Salih’in Beşiktaş ile sözleşme uzatmazsa; kariyerine İstanbul’da devam etmek istediği belirtildi. Salih, dünkü maçta rahatsızlığı sebebiyle forma giymemişti.

Beşiktaş Arsenalın yıldızıyla anlaştı: Transferde tek bir engel kaldı

Soares'e Edu engeli: Net bir şekilde karşı! 

İngiliz basınındaki habere göre; Arteta'nın onay vermesine rağmen, Arsenal Sportif Direktörü Edu Gaspar’ın, Soares’in bedelsiz olarak takımdan ayrılmasına net bir şekilde karşı çıktığı ifade edildi.

Haberin Devamı

Bu ısrarın sebebinin, Topçular’ın bu sezon transfere 235 milyon Euro harcamasına karşın yalnızca 67.9 milyon Euro gelir elde etmesi olarak gösterildi. Öte yandan Arsenal’e 2019-20 sezonunda katılan Soares, Southampton ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından kulübe bedelsiz olarak transfer olmuştu.

Beşiktaş Arsenalın yıldızıyla anlaştı: Transferde tek bir engel kaldı

Ön anlaşma yapılabilir

Sık sık kiralık gönderilen Portekizli, Arsenal’de 61 maçta 2 gol ve 5 asistlik skor katkısı sağladı. Ada ekibinin gelir elde etmeyi kafaya koyduğu Soares’in sözleşmesi, Haziran 2024’te sona erecek. Siyah-Beyazlılar, Arsenal’le bu konuda görüşmelerine devam ediyor. Kartal, Portekizli futbolcu ile bu süre içerisinde sözleşme imzalama hakkına sahip ancak transferin böyle gerçekleşmesi halinde Soares, bu sezonu Arsenal’de tamamlayıp gelecek sezonun başında Beşiktaş kadrosuna dahil olacak.

Beşiktaş Arsenalın yıldızıyla anlaştı: Transferde tek bir engel kaldı

YORUM YAZ