MENÜ

Beşiktaş, aradığı stoperleri Premier Lig'de buldu! İki yıldız birden

Beşiktaş, savunma hattına yapacağı takviye için gözünü İngiltere Premier Ligi'ne dikti. Yönetim, Londra kulübünden iki yıldız için girişimlerde bulunuyor. Siyah-Beyazlı ekipte hedef, 2 isimden birini en kısa sürede Kartal yapmak! İşte tüm detaylar...

Beşiktaş, aradığı stoperleri Premier Lig'de buldu! İki yıldız birden

Kara Kartal’da Lyanco transferinin son anda iptal olması sonrasında gözler, savunma hattına yapılacak yeni hamleye çevrilmişti. Beşiktaş, 7 oyuncuyu kadrosuna dahil ederken birçok mevkide sorunlarını giderdi ancak stopere takviyenin şart olduğu 3-2 kazanılan Dinamo Kiev karşılaşmasında bir kez daha görüldü. Teknik heyetin isteği doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren yönetim, öncelikle savunmayı güçlendirmeye konsantre oldu. Öte yandan Siyah-Beyazlı ekipte, yeni sportif direktör için de çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Ceyhun Kazancı'nın yerine iki aday

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş ile sportif direktör Ceyhun Kazancı arasında transfer anlaşmazlığı yaşandığı iddia edilmişti. Bu anlaşmazlık da iki taraf arasındaki iplerin kopmasına neden oldu. Ceyhun Kazancı'yı kamp kafilesinden çıkaran Şenol Güneş'in kendisiyle çalışmaya sıcak bakmadığı iddia edilmişti. Şenol Güneş'in bu tavrı sonrası yol ayrımı kaçınılmaz hale geldi ve Ceyhun Kazancı, istifasını Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye sunmuştu.

Beşiktaş, aradığı stoperleri Premier Ligde buldu İki yıldız birden

Görüşmeler başlayacak

Bu gelişmelerin ardından istifa eden ve Ahmet Nur Çebi tarafından istifası kabul edilen Ceyhun Kazancı, görevden ayrılmıştı. Teknik direktör Şenol Güneş'i rahatsız etmeyecek bir profil arayan yönetimin, 'Futbol İdari Direktörlüğü' için eski futbolcusu Gökhan İnler ve TFF'den Numan Akpınar ile görüşeceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş, aradığı stoperleri Premier Ligde buldu İki yıldız birden

10 milyon Euro’luk yanıt

Beşiktaş, mevcut kadrosunda 7 stoper bulunan Tottenham’dan Davinson Sanchez ve Eric Dier’i listesinde bulunduruyor. Sanchez için İngilizler’den “10 milyon Euro” cevabı alan Kartal, rakamı 8 milyon Euro’ya kadar indirdi. Hedef, bu transferi 5-6 milyon Euro’ya bitirmek. Beşiktaş, Tottenham’dan Eric Dier’ın da fiyatını sorarak gelecek cevabı beklemeye başladı.

Beşiktaş, aradığı stoperleri Premier Ligde buldu İki yıldız birden

Sadece 2 takımda...

2014’ten bu yana Tottenham formasını terleten ve sözleşmesinin son senesine giren 29 yaşındaki futbolcu Dier’e Premier Lig’den Fulham ile İskoçya’dan Celtic de talip. İngiltere’nin yanı sıra Portekiz vatandaşlığı da bulunan Eric Dier, kariyerinde sadece 2 takımda forma giydi. Altyapısından yetiştiği Sporting’den 2014-15’te Tottenham’a transfer oldu.

Beşiktaş, aradığı stoperleri Premier Ligde buldu İki yıldız birden

YORUM YAZ