MENÜ

Beşiktaş, Antep B.B.'ye hazır

Beşiktaş, yarın Ziraat Türkiye Kupası'nda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı grup maçının hazırlıklarını tamamladı.

Beşiktaş, Antep B.B.'ye hazır

Bjk Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antremana takım halinde koşu ile başlayan siyah-beyazlılar, çeşitli pas çalışmalarının ardından iki grup halinde ayak tenisi oynadı. Antreman, çift kale maç ve şut çalışmalarıyla sona erdi. Sakatlıkları devam eden Ekrem Dağ, Mert Nobre, Tomas Sivok ve Matteo Ferrari antremana katılmazken, Rıdvan Şimşek ile Tomas Zapotocny fizyoterapistler eşliğinde çalıştı.

Haberin Devamı

GUTİ, GAZİANTEP'E GÖTÜRÜLMÜYOR
Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster , Gaziantep'e götürülecek oyuncuları belirledi. Yarın sabah özel bir uçakla Gaziantep'e gidecek olan siyah-beyazlılarda Guti Hernandez, Rüştü Reçber, Fabian Ernst, Mehmet Aurelio ve Fatih Tekke kadroya alınmadı. Schuster, maç kadrosuna 18 kişi alma hakkı bulunmasına rağmen ilginç bir karar alarak Gaziantep B.B. kafilesine 17 futbolcu dahil etti. Gaziantep'e maç günü gidecek olan siyah-beyazlıların kafilesinde şu futbolcular yer alacak :

Hakan Arıkan, Cenk Gönen, İbrahim Toraman, Yusuf Şimşek, Ricardo Quaresma, Onur Bayramoğlu, Ersan Gülüm, İbrahim Üzülmez, Michael Fink, Necip Uysal, Roberto Hilbert, Nihat Kahveci, Bobo, Rodrigo Tabata, İsmail Köybaşı, Filip Holosko, Erhan Güven.

YORUM YAZ