MENÜ

Beşiktaş Alex-Oxlade Chamberlain transferini KAP'a bildirdi

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde yoluna emin adımlarla devam eden ve Süper Lig'deki ilk hafta maçında Fatih Karagümrük'le karşılaşacak olan Beşiktaş, transfere de yoğun mesai harcıyor. Bakhtiyar Zaynutdinov ile her konuda anlaşan siyah-beyazlılar, taraftara veda etmesinin ardından oyuncuyu İstanbul'a getirecek ve resmi sözleşme imzalayacak. Bu gelişme sonrasında siyah-beyazlılar, uzun süredir peşinden koştuğu yıldız ismin de transferini bitirdi. Beşiktaş, tecrübeli futbolcuyla bugün ya da yarın sözleşme imzalayacak.

Beşiktaş Alex-Oxlade Chamberlain transferini KAP'a bildirdi

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Fatih Karagümrük ile karşılaşacak Beşiktaş hazırlıklarını tamamlarken, transfer için de çabalarını sürdürüyor. Süper Lig'in şampiyonluk adaylarından Beşiktaş, yıldız ismin transferinde mutlu sona ulaştı. İmzalar bugün ya da yarın atılacak. İşte tüm detaylar...

Haberin Devamı

ZAYNUTDINOV'A VEDA İZNİ

Siyah-beyazlıların CSKA Moskova'dan kadrosuna katmak için anlaşma sağladığı Bakhtiyar Zaynutdinov'un İstanbul'a gelişi bir gün ertelendi. 25 yaşındaki Kazak futbolcu, CSKA'nın Sochi ile oynayacağı maçta son kez taraftarların karşısına çıkıp veda etmek için bir gün daha müsaade istedi. Beşiktaş da oyuncunun bu talebini olumlu karşıladı.

Beşiktaş Alex-Oxlade Chamberlain transferini KAPa bildirdi

Teknik direktör Şenol Güneş'in orta sahaya takviye isteği sonrası Beşiktaş yönetiminin transfer etmek istediği Kazak oyuncu Bakhtiyor Zaynutdinov görüşmesinde yeni gelişmeler yaşandı.

CSKA Moskova Teknik Direktörü Vladimir Fedotov, Beşiktaş'ın Transfer listesindeki Bakhtiyor Zaynutdinov ile ilgili açıklamalar yaptı. Rus basınına konuşan Fedotov, Beşiktaş ile görüşmelerin olduğunu duyurdu. Yaptığı açıklamada, "Zaynutdinov için Beşiktaş'la müzakereler sürüyor, bunu saklamayacağız ama şuanda bizim ona ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

HOCASI DOĞRULADI

CSKA Moskova'nın teknik direktörü Vladimir Fedotov da transfer görüşmelerini doğrulayarak, "Zaynutdinov için Beşiktaş'la müzakereler sürüyor, bunu saklamayacağız ama şuanda bizim ona ihtiyacımız var. Son maçta kadroda olmamasının nedeni ufak bir sakatlığının olması." ifadelerini kullanmıştı.

Beşiktaş Alex-Oxlade Chamberlain transferini KAPa bildirdi

 PAZARLIK İÇİN İSTANBUL'A GELDİ

Orta sahaya da takviye yapacak olan Beşiktaş, Liverpool'dan ayrılan İngiliz yıldız Alex Oxlade-Chamberlain'le görüşmelere başlamıştı. Hem yaşayacağı şehri görmek hem de kulübü tanımak için salı günü İstanbul'a gelen Alex-Oxlade Chamberlain, edindiği olumlu izlenimler sonrası Beşiktaş'la pazarlık masasına oturmuştu. Ancak yönetimin sözleşmeye sakatlıkla ilgili özel madde eklemek istemesi nedeniyle transfer süreci uzamıştı.

Beşiktaş Alex-Oxlade Chamberlain transferini KAPa bildirdi

DETAYLI KONTROLDEN GEÇTİ

Siyah-beyazlı kulübün bu talebini de kabul eden İngiliz orta saha, cumartesi günü ve dün kapsamlı bir sağlık kontrolünden geçti. Herhangi bir olumsuz bulguya rastlanmayan yıldız futbolcuya sakatlık riski analizleri de yapıldı. Beşiktaş sağlık heyetinin herhangi bir risk görmemesi durumunda imzaların bugün ya da yarın atılacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş Alex-Oxlade Chamberlain transferini KAPa bildirdi

SÖZLEŞME DETAYI BELLİ OLDU

Alex-Oxlade Chamberlain ile son sezonu opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık mukavele yapılacak. 29 yaşındaki tecrübeli isim sezon başına 2 milyon 250 bin Euro garanti ücret alacak. 6 yıl formasını giydiği Liverpool'dan ayrılan Chamberlain, Kırmızılarla çıktığı toplam 146 maçta 18 gol, 15 asistlik skor katkısı verdi. 29 yaşındaki İngiliz yıldız, birer kez Şampiyonlar Ligi, FIFA Dünya Kulüpler Kupası, UEFA Süper Kupa, Premier Lig ve İngiltere Lig Kupası şampiyonluğu yaşadı. Ayrıca 4 FA Cup ve 3 İngiltere Süper Kupa şampiyonluğu gördü.

BEŞİKTAŞ'TAN PAYLAŞIM GELDİ

Bu gelişmeler yaşanırken Beşiktaş'tan Chamberlain paylaşımı geldi. Bu paylaşım sonrası Kartal, KAP'a açıklamada bulundu. Beşiktaş , "Profesyonel Futbolcu Alexander Mark David Oxlade-Chamberlain transferi konusunda oyuncu ile görüşmelere başlanmıştır." bildiriminde bulundu.

Beşiktaş Alex-Oxlade Chamberlain transferini KAPa bildirdi

 

 

YORUM YAZ