MENÜ

Beşiktaş, Alex Oxlade-Chamberlain kararını verdi!

Yıldız transferi kapsamında Alex Oxlade-Chamberlain'i İstanbul'a getiren Kara Kartal, İngiliz futbolcunun sağlık raporlarına göre hareket edecekti. Beşiktaş yönetimi detaylı tetkikler tamamlanmadan yıldız oyuncu için kararını verdi.

Beşiktaş, Alex Oxlade-Chamberlain kararını verdi!

Liverpool ile sözleşmesi sona eren ve boşa çıkan Alex Oxlade-Chamberlain’in bonservisinin elinde olması Siyah-Beyazlılar’ın iştahını kabartmıştı. Bir süredir 29 yaşındaki futbolcuyla görüşen Beşiktaş, yıldız ismi iki gün önce İstanbul’a getirmişti. Siyah-Beyazlı camiada akıllardaki tek soru işareti Chamberlain’in geçmişte yaşadığı sakatlıklardı.

Haberin Devamı

Beşiktaş, Alex Oxlade-Chamberlain kararını verdi

Sözleşmeye madde eklenecek

Kariyerinde daha önce sık sık sakatlanan ve son olarak geçen sezon yaşadığı problemler nedeniyle tam 14 maç kaçıran İngiliz kanat için çok detaylı sağlık taraması yapılacaktı. İngiliz yıldızın testlerinin sağlık kurulu koordinatörü Dr. Kerem Ülkü’nün, Neftçi Bakü maçının ardından İstanbul’a dönmesiyle organize edileceği belirtilmişti. Siyah-Beyazlılar, sağlık raporunda herhangi bir sorun çıkmasa dahi Alex Oxlade-Chamberlain’in sözleşmesine uzun süreli sakatlıkta kulübün zarar görmeyeceği bir madde ekletmek istiyor.

BOMBALAR ART ARDA PATLAYACAK!

Beşiktaş, Alex Oxlade-Chamberlain kararını verdi

Lyanco kabul etmemişti

Beşiktaş’ın sağlık ekibi olumlu rapor verirse tecrübeli oyuncu ile sözleşme imzalamayı planlıyor. Kara Kartal daha önce de stoper transferi için anlaşma sağladığı Lyanco’yu İstanbul’a getirmiş ve sakatlık ihtimaline karşı sözleşmesine özel bir madde ekletmek istemişti ancak oyuncu kabul etmeyince transfer gerçekleşmemişti.

Haberin Devamı

Beşiktaş, Alex Oxlade-Chamberlain kararını verdi

YORUM YAZ