MENÜ

Beşiktaş Ajax'tan Klaassen'i istiyor! Teklif ortaya çıktı

Süper Lig'de son olarak Pendikspor'la berabere kalan, Avrupa'da ise deplasmanda Dinamo Kiev'i 3-2 mağlup eden Beşiktaş'ta transfer çalışmaları da devam ediyor. On numara pozisyonuna bir transfer yapmak isteyen Kara Kartal, Ajax'ın yıldızı Davy Klaassen ile temasa geçti.

Beşiktaş Ajax'tan Klaassen'i istiyor! Teklif ortaya çıktı

Süper Lig'e 1 galibiyet ve 1 beraberlikle başlayan Beşiktaş, Konferans Ligi play-off ilk maçında da rakibi Dinamo Kiev'i Zaynutdinov'un son dakika golüyle 3-2 mağlup etmeyi başardı. Transferde bir takviye daha yapmak isteyen Kartal, orta saha için Ajax'ın yıldızı Davy Klaassen için görüşmelere başladı.

Haberin Devamı

AYRILIĞI KONUŞULURKEN...

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluğa oynamak isteyen Beşiktaş, kadrosunu güçlendirmek adına bir transfer daha yapmak istiyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in de isteği doğrultusunda harekete geçen yönetim, Ajax'ın tercrübeli oyuncusu Davy Klaassen için harekete geçti.

Beşiktaş Ajaxtan Klaasseni istiyor Teklif ortaya çıktı

Talisca, Pereya ve Malinovsky transferlerinde geri adım atan Kartal, orta saha için daha düşük bütçeli bir transfere yönelme kararı aldı. Bu doğrultuda hareket eden Beşiktaş, Ajax'ta yedek durumuna düşen Davy Klaassen ile görüşmelere başladı.

2.8 MİLYON EURO'LUK TEKLİF

Klaassen ile Ajax arasında sözleşme fesih görüşmeleri devam ediyor. Siyah-beyazlıların bonservis ödememe şartıyla Klaassen'e 2.8 milyon Euro vermeyi planlıyor.

Klaassen'in daha fazla forma giyeceği bir takıma gitmek istediği belirtiliyor. Transfer görüşmelerinin kısa sürede sonuca bağlanması bekleniyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş Ajaxtan Klaasseni istiyor Teklif ortaya çıktı

YORUM YAZ